Ανθρωποκυνηγητό για τους δύο βασικούς υπόπτους των εκρήξεων στις Βρυξέλλες στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους (photos)

17:15 22/3/2016 - Πηγή: iPop

Σε τρεις βασικούς υπόπτους φαίνεται να εστιάζουν τις έρευνες τους οι βελγικές αρχές. Οι άνδρες της αστυνομίας βρίσκονται στους δρόμους της Βελγικής πρωτεύουσας από το πρωί και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους τρομοκράτες που συνδέονται με τις εκρήξεις.

Να σημειωθεί πως το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα την ευθύνη και μάλιστα απειλεί για περισσότερες επιθέσεις στην Ευρώπη.

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε λεπτό- λεπτό για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στις Βρυξέλλες.

Αυτοί

είναι οι βασικοί ύποπτοι για τις επιθέσεις σύμφωνα με το Βελγικό site dernière heure.

Αξίζει επίσης να τονισθεί πως ήδη έχουν γίνει δύο συλλήψεις. Σύμφωνα μάλιστα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Agi το μήνυμα της ανάληψης ευθύνης των τζιχαντιστών πρώτα αναρτήθηκε στο δίκτυο Amaq, το οποίο αποτελεί το επικοινωνιακό όργανο των μελών του Ισλαμικού κράτους, ενώ εν συνεχεία το αναπαρήγαγε και ο ιστότοπος Telegram.

Σημείωση!

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για τους συλληφθέντες.

Η βελγική Δικαιοσύνη έχει ζητήσει από τα Μέσα ενημέρωσης της χώρας να μην μεταδίδουν πληροφορίες αναφορικά με την έρευνα που διεξάγεται για τις πολύνεκρες επιθέσεις.

The post Ανθρωποκυνηγητό για τους δύο βασικούς υπόπτους των εκρήξεων στις Βρυξέλλες στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους (photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα