Ανησυχίες ΕΛ.ΑΣ. για το δέμα με το όνομα του Α. Γεωργιάδη που εστάλη στον Schäuble

09:01 16/3/2017 - Πηγή: iPop

Προβληματισμός επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με το δέμα με το όνομα του Α. Γεωργιάδη που εστάλη στον Schäuble. Οι Αρχές επιχειρούν να διαπιστώσουν πώς το πακέτο, το οποίο περιελάμβανε εκρηκτική ύλη, κατάφερε να περάσει απ’ τον έλεγχο των ΕΛΤΑ και του αεροδρομίου, χωρίς να εντοπιστεί το περιεχόμενό του.

Ακόμα, οι ελληνικές Αρχές ανησυχούν μήπως εκείνοι οι οποίοι ευθύνονται για την αποστολή του δέματος, προχωρήσουν σε μαζικές αποστολές «τρομοδεμάτων» σε Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Φυσικά, η Αστυνομία έχει δώσει σαφείς οδηγίες για μέτρα ασφαλείας στις Πρεσβείες αλλά και σ’άλλα κτίρια τα οποία ενδεχομένως ν’ αποτελέσουν στόχους.

Οι ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τις γερμανικές, απ’ τις οποίες κι έχουν ζητήσει λεπτομέρειες σχετικά με τη συνδεσμολογία του εκρηκτικού μηχανισμού, σε μια προσπάθεια να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ και να βρεθούν πιο κοντά στους υπεύθυνους της πράξης.

Μιλώντας στο iPop.gr το βράδυ της Τετάρτης, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως «η στοχοποίησή μου είναι συνεχής από τρομοκράτες».

Σε δηλώσεις του στην Bild, ο κ. Γεωργιάδης είπε:

Δυστυχώς είναι αλήθεια. Αυτή είναι η διεύθυνσή μου. Οι τρομοκράτες έβαλαν το όνομά μου επειδή στην Ελλάδα θεωρούμαι φίλος της Γερμανίας και του κυρίου Schäuble

Η ενημέρωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

«Μετά τον εντοπισμό του παγιδευμένου φακέλου και την πληροφορία ότι προερχόταν από Ελλάδα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας ζήτησε μέσω του αρχηγού της ΕΛΑΣ αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα από τον γερμανικό Αστυνομικό Σύνδεσμο στην Αθηνά, λεπτομερή ενημέρωση για το φάκελο.

Πριν από λίγο, η αστυνομία ενημερώθηκε ότι ο φάκελος ταχυδρομήθηκε στα ΕΛΤΑ, από άγνωστο μέχρι στιγμής ταχυδρομείο στην Αττική και έφερε ελληνικά γραμματόσημα και σφραγίδες.

Ως αποστολέας αναγράφεται:

Spyridon – Adonis Georgiadis

New Democracy

Akadimias 84 -10678

Athens Attica

Greece

Τα στοιχεία αυτά φαίνονται σε φωτογραφία του εξωφύλλου του φακέλου που εστάλη από τη Γερμανία στις ελληνικές αρχές».

The post Ανησυχίες ΕΛ.ΑΣ. για το δέμα με το όνομα του Α. Γεωργιάδη που εστάλη στον Schäuble appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα