Αναρρωτική άδεια είχε ζητήσει ο δολοφόνος του Ρώσου πρέσβη- Πούτιν: Μας πονάει ιδιαίτερα η δολοφονία

20:43 20/12/2016 - Πηγή: iPop

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα. Ο δράστης αστυνομικός είχε ζητήσει και λάβει αναρρωτική άδεια δηλώνοντας ασθένεια την ημέρα της δολοφονίας.

Το συγκεκριμένο στοιχείο έγινε γνωστό απ’ το πρακτορείο Reuters που επικαλείται ανώτερο αξιωματικό των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας.

Ο

ίδιος αξιωματικός τονίζει πως το πρωί της Δευτέρας ο 22χρονος αστυνομικός πήρε τηλέφωνο στην υπηρεσία του και είπε πως δεν ένιωθε καλά. Πρόσθεσε μάλιστα ότι θα προσκόμιζε και χαρτί γιατρού κατά την επιστροφή του στην δουλειά.

Η οικία του 22χρονου ήταν στη συνοικία Ντεμετεβλέρ στα περίχωρα της Άγκυρας, όμως, το βράδυ της Κυριακής έκλεισε δωμάτιο σε ξενοδοχείο στην Άγκυρα. «Περπάτησε από το ξενοδοχείο στη γκαλερί. Εκεί έδειξε την αστυνομική του ταυτότητα στην είσοδο, παρακάμπτοντας τον σωματικό έλεγχο», είπε ο αξιωματικός στο Reuters.

Εννέα σφαίρες απ’ το όπλο του αστυνομικού κατέληξαν στο σώμα του πρέσβη, απ’ τις συνολικά 11 φορές που πυροβόλησε.

Η Hurriyet μεταδίδει ότι ο δράστης έμεινε για αρκετή ώρα δίπλα στο σώμα του πρέσβη, χωρίς να επιτρέπει να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πούτιν: Μας πονάει ιδιαίτερα η δολοφονία του πρέσβη

«Μας πονάει ιδιαίτερα η δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την εκδήλωση για την επέτειο των εργαζομένων στους οργανισμούς κρατικής ασφάλειας της χώρας.

Δείτε ακόμα:

Σοκάρει το νέο βίντεο απ’ την στιγμή της δολοφονίας του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα

The post Αναρρωτική άδεια είχε ζητήσει ο δολοφόνος του Ρώσου πρέσβη- Πούτιν: Μας πονάει ιδιαίτερα η δολοφονία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναρρωτική, Ρώσου - Πούτιν,anarrotiki, rosou - poutin