Άναψαν τα αίματα στη Βουλή- Θερμό επεισόδιο με πρωταγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής

15:49 17/2/2016 - Πηγή: iPop

Ένταση σημειώθηκε στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης όταν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας, επιτέθηκαν στον Πάνο Καμμένο.

Την ώρα που ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ενημέρωνε τα μέλη της για τις τελευταίες εξελίξεις στο προσφυγικό, αλλά και για τις περιπολίες του

ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς και Ηλίας Κασιδιάρης ανέβασαν τους τόνους και αποκάλεσαν προδότες τον Π. Καμμένο, αλλά και τους επιτελείς των ενόπλων δυνάμεων που ήταν παρόντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος χρησιμοποίησαν απαξιωτικά σχόλια εναντίον των προσφύγων και μεταναστών, ενώ αποκάλεσαν τις ένοπλες δυνάμεις «Φιλιππινέζες των μεταναστών».

Οι αντιδράσεις κατά των δύο βουλευτών της Χρυσής Αυγής ήταν άμεσες και όταν τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής τους ζήτησαν να φύγουν αυτοί δεν το έκαναν. Αμέσως επενέβη ο φρούραρχος.

Μετά από χρήση του άρθρου 81 του Κανονισμού της Βουλής για περί προσωρινού αποκλεισμού βουλευτή από συνεδρίαση λόγω συνεχιζόμενης ανεπίτρεπτης και ανάρμοστης συμπεριφοράς οι βουλευτές, Χρήστος Παππάς και Ηλίας Κασιδιάρης απομακρύνθηκαν από την αίθουσα της συνεδρίασης της Επιτροπής.

The post Άναψαν τα αίματα στη Βουλή- Θερμό επεισόδιο με πρωταγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα