Αν θες να τον κατακτήσεις απλά μην κάνεις αυτά τα λάθη

12:57 1/11/2016 - Πηγή: iPop

Από τη στιγμή που τον είδες έπαθες σοκ! Θες να είσαι μαζί του και προσπαθείς να τον κερδίσεις. Δεν ξέρουμε πως θα τον ρίξεις, αλλά βρήκαμε όλα εκείνα που σίγουρα θα τον κρατήσουν μακριά σου και σου τα παρουσιάζουμε για να μην τα κάνεις.

Κράτα, λοιπόν, σημειώσεις …

Τι να μην κάνεις αν θες να τον κατακτήσεις;Προσπάθησε να μην σε θεωρεί δεδομένη: Είναι τελείως διαφορετικό να σε θεωρεί διαθέσιμη από το να σε θεωρεί δεδομένη. Το πρώτο σε συμφέρει το δεύτερο όχι. Γι΄αυτό φέρσου σωστά και όταν χρειαστεί όσα και να μην το θες πες και κανένα «όχι».Είναι με άλλη; Φέρσου έξυπνα! Μην προσπαθήσεις να την μειώσεις ούτε να τον κλέψεις. Δείξε του πως σέβεσαι την επιλογή του ξεκαθαρίζοντας, όμως, πως ενδιαφέρεσαι.Μην βάλεις κανέναν να τον ψαρέψει: Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να βάλεις κανέναν στη μέση και να τον στείλεις για τον ψαρέψει. Αυτό είναι εξευτελιστικό για ΄σένα οπότε πρέπει να το σταματήσεις ή καλύτερα να μην το κάνεις ποτέ. Για να τον κερδίσεις θα πρέπει να σε σεβαστεί και θα το καταφέρεις δείχνοντας του πως εσύ σέβεσαι τον εαυτό σου.Σημείωση!

Ακολούθησε τις συμβουλές μας και θα δεις πως πιάνουν. Αν μας ακούσεις ο νέος σου έρωτας θα σου πει και μάλιστα άμεσα το μεγάλο «ναι».

The post Αν θες να τον κατακτήσεις απλά μην κάνεις αυτά τα λάθη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα