Αν θες να νιώθεις φρεσκάδα ακολούθησε τις συμβουλές μας

16:49 26/5/2016 - Πηγή: iPop

Όσο πιο πολύ ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο πιο δύσκολο είναι να νιώθεις φρεσκάδα. Ακόμα βέβαια, κι αν είναι δύσκολο εμείς σου λέμε πως σίγουρα δεν είναι ακατόρθωτο, οπότε οφείλουμε να σου δείξουμε πως θα τα καταφέρεις.

Μην αγχώνεσαι! Οι συμβουλές μας για να νιώθεις φρεσκάδα είναι πολύ πιο απλές και γρήγορες απ΄όσο περιμένεις.

Τι να κάνεις για να νιώθεις φρεσκάδα καθημερινά;Ξεκίνησε την ημέρα σου μ΄ένα απαλό scrub: Κατά τη διάρκεια του ντους σου κάνε κι ένα απαλό scrub. Μ΄αυτό τον τρόπο θα διώξεις μακριά τα νεκρά κύτταρα και θα νιώσεις πιο ανάλαφρη.
Εμπιστεύσου τα σωστά προϊόντα:
Μην χρησιμοποιήσεις ότι βρεις μπροστά σου. Χρησιμοποίησε μια κρέμα που θα έχει ένα γλυκό και κατά προτίμηση λουλουδάτο άρωμα. Μην επιλέξεις κάτι βαρύ γιατί αυτή η μυρωδιά θα σε ακολουθεί όλη την ημέρα.
Πες όχι στο έντονο- βαρύ μακιγιάζ: Μην φορτώσεις την επιδερμίδα σου με περιττά προϊόντα. Είναι πολύ προτιμότερο να διαλέξεις μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα και να την συνδυάσεις μ΄ένα ρουζ κι ένα κραγιόν.
Φρόντισε τα ρούχα σου: Μόλις φορέσεις τα καθαρά- μυρωδάτα ρούχα σου θα νιώσεις πολύ καλά με τον εαυτό σου οπότε πρόσεχε τα ρούχα σου για να μοιάζουν πάντα σαν καινούρια.

The post Αν θες να νιώθεις φρεσκάδα ακολούθησε τις συμβουλές μας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα