Αν λιγάκι πιστεύεις στα ζώδια… τότε θα ταυτιστείς μ’ αυτά τα προβλήματα!

12:06 27/9/2019 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στα ζώδια, στις ημερήσιες προβλέψεις και στον ανάδρομο Ερμή. Υπάρχουν κι εκείνοι που δεν γνωρίζουν καν τι ζώδιο είναι και μια ακόμη μερίδα ανθρώπων που πιστεύει στα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου αλλά όχι στις προβλέψεις. Αν πιστεύεις στα ζώδια… τότε σίγουρα αντιμετωπίζεις τα παρακάτω προβλήματα. 

Μπορεί να διαβάζεις τις προβλέψεις χωρίς να σε νοιάζει ιδιαίτερα… απλά από συνήθεια. Από την άλλη, μπορεί να τις διαβάζεις και να σε επηρεάζουν σημαντικά. Όπως

κι αν έχει, αν πιστεύεις στα ζώδια, υπάρχουν ορισμένα προβλήματα με τα οποία σίγουρα θα έρθεις αντιμέτωπος.

Αν λιγάκι πιστεύεις στα ζώδια… θα ταυτιστείς με αυτά τα προβλήματα!Τους λες ότι είναι ανάδρομος ο Ερμής αλλά… ποιος σε ακούει;

Το λες ξανά και ξανά αλλά δεν σε καταλαβαίνουν. Δεν μπορούν να καταλάβουν όλες τις δυσκολίες που φέρνει ο ανάδρομος Ερμής. Ο τσακωμός προέρχεται λόγω αυτού, όπως και το γεγονός ότι χάλασε το αυτοκίνητό σου, και το παιδί σου αρρώστησε και η καινούργια σου μπλούζα λερώθηκε. Γιατί δεν το καταλαβαίνουν;;; Συνέχισε εσύ να το φωνάζεις…

unsplash/Josh RangelΌταν σου λένε πως μισούν το ζώδιό σου

Το παίρνεις πολύυυυυ προσωπικά και κατάκαρδα! Είναι δυνατόν να μην συμπαθείς τους Σκορπιούς;;; Και στη συνέχεια, κάθεσαι με τις ώρες και αναλύεις τα καλά σου χαρακτηριστικά και στο τέλος τους λες να μη τα βάζουν με Σκορπιούς. Αλλά πραγματικά σε πληγώνει να μην συμπαθούν το ζώδιό σου.

8 ερωτήσεις για να μάθεις με ποιο ζώδιο ταιριάζεις περισσότερο!

Οι άνθρωποι σε θεωρούν χαζό επειδή σου αρέσει η αστρολογία

Και αυτό νιώθεις ότι σε προσβάλλει! Θυμάσαι απ’ έξω κι ανακατωτά ημερομηνίες και ζώδια και χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου και αυτό σε κάνει… χαζό; Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει απλώς να προσέξεις λιγάκι… για να μη σου γίνει εμμονή!

Όταν κάποιος δεν γνωρίζει το ζώδιό σου

Μάλλον, δεν υπάρχει κάτι που να σε εκνευρίζει περισσότερο. Το θεωρείς τραγικό κι αμέσως έχεις βγάλει τον χάρτη για να δεις πότε έχει γενέθλια, τι ώρα γεννήθηκε κι εκτός από το ζώδιό του, του βρίσκεις τον ωροσκόπο και πού έχει την Αφροδίτη και τον Δία! Κι απλά… σε κοιτά σαν χάνος!

Photo: STOCKSY / KKGASΌσοι δεν γνωρίζουν την ώρα γέννησης…

Κι αν κάποιος δεν γνωρίζει τι ώρα έχει γεννηθεί και δεν μπορείς να γνωρίζεις τον ωροσκόπο του. Και πώς θα ξέρεις αν ταιριάζετε χωρίς να γνωρίζεις το ζώδιο και τον ωροσκόπο του;;; «Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά;;;», αναρωτιέσαι και τον αναγκάζεις να πάρει τηλέφωνο τη μαμά του.

Όταν το ζώδιό σου λέει ότι θα γνωρίσεις τον έρωτα

Και κάπου εδώ έχεις αρχίσει κι εσύ λιγάκι να αμφιβάλλεις για τα ζώδια. Το ζώδιό σου λέει ότι θα γνωρίσεις έναν καινούργιο έρωτα, πολλά υποσχόμενο και θα κάνετε μια σχέση ζωής. Κι εσύ απλά μένεις σπίτι, τρως δίχως αύριο και έχεις να μεγαλώσεις και δύο γάτες.

Τελικά μήπως οι προβλέψεις δεν πέφτουν πάντα μέσα;;; Και μήπως δεν θα έπρεπε να βασίζεσαι σε αυτές;;;

Διαβάστε επίσης:

Το ζώδιό σου αποκαλύπτει τον μεγαλύτερο φόβο σου

Photo: unsplash/Anastasia Dulgier

Το άρθρο Αν λιγάκι πιστεύεις στα ζώδια… τότε θα ταυτιστείς μ’ αυτά τα προβλήματα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αν λιγάκι πιστεύεις στα ζώδια… τότε θα ταυτιστείς μ’ αυτά τα προβλήματα!,