Ακάθεκτος ο François Fillon δηλώνει πως δεν αποσύρεται

14:16 1/3/2017 - Πηγή: iPop

Βήμα πίσω δεν κάνει ο François Fillon. Όπως τόνισε ο ίδιος την Τετάρτη συνεχίζει ακάθεκτος τον αγώνα του για τις εκλογές και διαβεβαιώνει, πως δεν αποσύρεται. Παράλληλα, στρέφει τα πυρά του κατά όσων τον επικρίνουν και κάνει λόγο για «απόπειρα πολιτικής δολοφονίας» του.

«Όλα είναι στημένα» είπε επιρρίπτοντας ευθύνες στις δικαστικές αρχές και τόνισε χαρακτηριστικά:

Ο γαλλικός λαός είναι αυτός που θα αποφασίσει και όχι η δικαιοσύνη για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος

Ο

François Fillon την Τετάρτη έκτακτη συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας επιβεβαίωσε ότι έχει κληθεί στις 15 Μαρτίου να μιλήσει στις δικαστικές αρχές, αναφορικά με την υπόθεση της αργομισθίας της συζύγου του.

Συνεχίζοντας την διεκδίκηση της Γαλλικής Προεδρίας έκανε λόγο για απόπειρα πολιτικής δολοφονίας εναντίον του λέγοντας:

Όλα είναι στημένα, επιρρίπτοντας ευθύνες στις δικαστικές αρχές. Ο γαλλικός λαός είναι αυτός που θα αποφασίσει και όχι η δικαιοσύνη για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος

Ενώ τόνισε στο τέλος της συνέντευξης του «Εγώ δεν παραιτούμαι, δεν αποσύρομαι, θα το πάω μέχρι το τέλος».

Η σύζυγος του υποψηφίου της Δεξιάς στις προεδρικές εκλογές, θυμίζουμε, πως θεωρείται ύποπτη για αργομισθία και κατηγορείται, πως εισέπραξε συνολικά περισσότερα από 900.000 ευρώ, ως «κοινοβουλευτική βοηθός» και συνεργάτιδα σε ένα λογοτεχνικό περιοδικό.

Από την πλευρά του ο Fillon δηλώνει, πως δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο να του προσάψει κανείς και έχει τονίσει, πως ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγος του έχουν «τίποτα να κρύψουν», ενώ καταγγέλλει μια εκστρατεία «σπίλωσης».

The post Ακάθεκτος ο François Fillon δηλώνει πως δεν αποσύρεται appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα