Αυτά είναι τα παιχνίδια που ανυπομονούμε να παίξουμε το 2021

13:50 16/1/2021 - Πηγή: iPop

Νέες κονσόλες έχουν έρθει στην αγορά και η άνοδος της ψηφιακής ψυχαγωγίας εν καιρώ πανδημίας έχει αυξηθεί όπως ήταν αναμενόμενο. Έχοντας πλέον περιορισμένες επιλογές διασκέδασης ο κόσμος έχει στραφεί στα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Τα παιχνίδια που ανυπομονούμε να παίξουμε το 2021 είναι παραπάνω από ένα και είναι όλα εντυπωσιακά με γραφικά τελευταίας γενιάς!

Τα παιχνίδια που ανυπομονούμε να παίξουμε το 2021Hitman 3 (Nintendo Switch, PC, PlayStation
4/5, Stadia, Xbox One/Series X/S)

Η τριλογία παιχνιδιών Hitman ρίχνει τους παίκτες σε γραφικές ρυθμίσεις γεμάτες με τρόπους με τους οποίους τα πράγματα μπορεί να πάνε άσχημα για ένα πολύ κακό άτομο και σου ζητά να βρείς την πιο ικανοποιητική επιλογή και να κάνεις μια καθαρή απόδραση. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury (Nintendo Switch)

Πρόκειται για έναν εκπληκτικό και εκλεκτικό συνδυασμό φανταστικών επιπέδων για να παίξεις μόνος σου ή με φίλους, που τώρα επεκτείνεται και διαθέτει διαδικτυακά πολλούς παίκτες. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Φεβρουαρίου.

Little Nightmares II – (PlayStation 4/5, Xbox One, Nintendo Switch)

Πρόκειται για μία σκοτεινή περιπέτεια με εκπληκτικά γραφικά που ενδέχεται να προκαλέσουν ανατριχιαστικά συναισθήματα. Στην πρώτη έκδοση ο χαρακτήρας ήταν ένας όμως πλέον μπορείς να παίξεις και με παρέα. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Φεβρουαρίου

Balan Wonderworld (Nintendo Switch, PC, PlayStation 4/5, Xbox One/Series X/S)

Ένα παιχνίδι για παιδιά σε μια περιπέτεια μέσα από έναν κόσμο φαντασίας, το Balan Wonderworld είναι κυρίως αξιοσημείωτο για τους δημιουργούς του. Ο σκηνοθέτης Yuji Naka και ο καλλιτέχνης Naoto Ohshima είναι δημιουργοί του Sonic the Hedgehog και του κλασσικού Nights Into Dreams, και ο Balan Wonderworld φαίνεται να είναι μια προσπάθεια να συγχωνευθεί η προσβασιμότητα του πρώτου με τη φανταστική τέχνη του τελευταίου. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου.

It Takes Two (PC, PlayStation 4/5, Xbox One/SeriesX/S)

Το It Takes Two είναι το τελευταίο παιχνίδι της Hazelight, ενός στούντιο που ειδικεύεται σε αφηγηματικά παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί για να παίζονται με δύο άτομα. Στο It Takes Two, ένα ζευγάρι μετατρέπεται σε κούκλες και παγιδεύεται σε έναν φανταστικό κόσμο, όπου η μόνη διέξοδος είναι η συμφιλίωση μεταξύ τους. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου.

Disco Elysium: The Final Cut (PC, PlayStation 5, Stadia)

Ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια ρόλων στην πρόσφατη μνήμη έρχεται επιτέλους στις κονσόλες μετά από σχεδόν δύο χρόνια σε υπολογιστές. Στο Disco Elysium, είσαι ένας ντετέκτιβ που προσπαθεί να λύσει έναν φόνο, ενώ ταυτόχρονα καταλαβαίνει ποιοι είστε. Ένα καταπληκτικό έργο διαδραστικής αφήγησης, που αξίζει ένα ευρύτερο κοινό. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το Μάρτιο.

Nier Replicant ver.1.22474487139 (PC, PlayStation 4, Xbox One)

Ένα remake του Nier Replicant του 2010 είναι ένα μεταποκαλυπτικό έργο επιστημονικής φαντασίας που ρίχνει τους παίκτες ως αγόρι σε ένα ταξίδι για να σώσει την αδερφή του από μια μυστηριώδη ασθένεια που προκαλεί μυστηριώδη γραφή στο σώμα της. Όπως με τα περισσότερα παιχνίδια του σκηνοθέτη Yoko Taro, περιμένετε να υπάρχουν πολύ περισσότερα από αυτό. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου.

Deathloop (PC, PlayStation 5)

Αναπτύχθηκε από την Arkane Studios, την ομάδα πίσω από τα εξαιρετικά Dishonored παιχνίδια και το Prey, ο Deathloop ρίχνει παίκτες ως δολοφόνος που ονομάζεται Colt κολλημένος σε ένα χρονικό βρόχο. Ο Colt πρέπει να βρει έναν τρόπο να βγάλει τους στόχους του και να ξεφύγει από το χρονικό βρόχο, αλλά υπάρχει μια στροφή: Υπάρχει ένας άλλος δολοφόνος που τον καταδιώκει. Αυτός ο δολοφόνος ελέγχεται από άλλο παίκτη. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου.

Back 4 Blood (PC, PlayStation 4/5, Xbox One/Series X/S)

Για χρόνια, το παιχνίδι επιβίωσης ζόμπι Left 4 Dead ήταν το χρυσό πρότυπο για παιχνίδια δράσης πρώτου προσώπου που μπορείς να παίξεις με φίλους. Τότε αδρανοποιήθηκε για πάνω από μια δεκαετία. Οι δημιουργοί του στο Turtle Rock Studios, ωστόσο, κυκλοφόρησαν τελικά το παιχνίδι με ένα νέο όνομα, με την ελπίδα ότι οι παίκτες εξακολουθούν να ενδιαφέρονται να συγκεντρωθούν σε ομάδες τεσσάρων και να καταπολεμήσουν ατελείωτες ορδές ζόμπι. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου.

Αυτά είναι τα παιχνίδια που ανυπομονούμε να παίξουμε το 2021 και ακόμα περισσότερα που ωστόσο δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί οι επίσημες ημερομηνίες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Αυτά είναι τα παιχνίδια που ανυπομονούμε να παίξουμε το 2021 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα