Αδιανόητη ληστεία στο νοσ. «Aγ. Σάββας»: Έκλεψαν εξοπλισμό αξίας 400.000 ευρώ απέναντι από τη ΓΑΔΑ!

11:17 15/5/2017 - Πηγή: iPop

Μια αδιανόητη ληστεία σημειώθηκε στο νοσοκομείο «Άγ. Σάββας», όταν άγνωστοι διέρρηξαν το νοσοκομείο και έκλεψαν μηχανήματα αξίας 400.000 ευρώ!

Αξιοσημείωτο είναι ότι η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί της Δευτέρας απ’ το ιατρικό προσωπικό.

Η διάρρηξη εικάζεται ότι έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο, ωστόσο, δεν την αντιλήφθηκε κανείς, παρόλο που το νοσοκομείο βρίσκεται ακριβώς απέναντι απ’ τη ΓΑΔΑ στους Αμπελοκήπους.

Φυσικά, το προσωπικό του νοσοκομείου δεν αντιλήφθηκε νωρίτερα τι συνέβη,

καθώς ο «Άγιος Σάββας» δεν εφημέρευε το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι ληστές έσπασαν τον φαλό της πόρτας του εξεταστηρίου του γαστρεντερολογικού στον 1 όροφο και έκλεψαν ιατρικό εξοπλισμό συνολικής αξίας 400.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στις 3:45 τα ξημερώματα της Δευτέρας ο φύλακας πέρασε από τον όροφο όπου βρίσκονταν τα ιατρικά μηχανήματα και δεν είδε κάτι ύποπτο. Στις 4:15, έσπασε σωλήνας νερού στο υπόγειο του νοσοκομείου και κινδύνευε να καταστραφεί το υλικό του φαρμακείου, με αποτέλεσμα να σπεύσουν ο φύλακας και άλλοι εργαζόμενοι του Αγίου Σάββα, ώστε να διασώσουν τα φάρμακα από το νερό. Στις 6:00 τα ξημερώματα οι καθαρίστριες πέρασαν από το σημείο της διάρρηξης, εντόπισαν την παραβιασμένη πόρτα.

Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο νοσοκομείο και παίρνουν αποτυπώματα, αλλά και καταθέσεις απ’ το προσωπικό.

Ο διευθυντής Γαστρεντερολογικού του νοσοκομείου, Δημήτρης Ξυνόπουλος, δήλωσε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ πως «δεν ήταν τυχαία η κλοπή αυτή… Γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα αυτοί που έκλεψαν».

The post Αδιανόητη ληστεία στο νοσ. «Aγ. Σάββας»: Έκλεψαν εξοπλισμό αξίας 400.000 ευρώ απέναντι από τη ΓΑΔΑ! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα