«Wednesday»: H θρυλική οικογένεια Addams επιστρέφει στο Netflix – Δες την επίσημη φωτογραφία και το official teaser

17:12 18/8/2022 - Πηγή: iPop

Cara mia, mi amor! Η Catherine Zeta-Jones και ο Luis Guzmán μεταμορφώνονται σε Morticia και Gomez Addams και μας δίνουν μία μικρή γεύση της φρικιαστικής οικογένειας από την επερχόμενη σειρά του Netflix! Ναι, καλά άκουσες!

Η Οικογένεια Addams βρίσκεται μαζί μας περισσότερα από 80 χρόνια και το Netflix ετοιμάζει τη δική του βερσιόν εδώ και καιρό. Το Wednesday

είναι η νέα σειρά της πλατφόρμας, η οποία θα επικεντρώνεται στην Wednesday Addams που υποδύεται η Jenna Ortega, ενώ ο Isaac Ordonez θα υποδυθεί τον αδελφό της Pugsley.

Το Netflix δεν ήθελε να μας κρατάει άλλο σε αγωνία και μοιράστηκε μαζί μας μια αποκλειστική φωτογραφία, όπως και το το πρώτο επίσημο teaser με τους γόνους Addams σε όλο τους το γοτθικό μεγαλείο.

Είναι γεγονός! Τα «Φιλαράκια» επέστρεψαν στο ελληνικό Netflix και αυτός είναι ο λόγος!

Wednesday στο Netflix: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την σειρά

Ο σκηνοθέτης Tim Burton πρόκειται να σκηνοθετήσει τέσσερα από τα οκτώ επεισόδια, ενώ την εκτελεστική παραγωγή της κωμικής σειράς τρόμου θα την αναλάβουν οι δημιουργοί Miles Millar και Alfred Gough.

Say hello to Netflix’s Addams Family

Catherine Zeta-Jones, Jenna Ortega, Luis Guzmán, and Isaac Ordonez star in Wednesday, the new series from Tim Burton. pic.twitter.com/OJIKVxJlbg

Netflix (@netflix) August 16, 2022

Η σειρά, που χαρακτηρίζεται ως «μυστήριο, εμποτισμένο με υπερφυσικό τρόπο», θα ακολουθήσει την Wednesday καθώς περιηγείται στο Nevermore Academy, ένα οικοτροφείο. Η έφηβη «προσπαθεί να κυριαρχήσει στην αναδυόμενη ψυχική της ικανότητα, να εμποδίσει μία δολοφονία που έχει τρομοκρατήσει την πόλη και να λύσει το υπερφυσικό μυστήριο που ενέπλεξε τους γονείς της πριν από 25 χρόνια».

Στη δημοσιότητα δόθηκε, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, και το πρώτο επίσημο teaser του spin-off της θρυλικής σειράς «Addams Family» και το αποτέλεσμα φαίνεται πως θα είναι παραπάνω από ικανοποιητικό.

Γιατί το Uncoupled στο Netflix θα γίνει το νέο σου κόλλημα;

Η επίσημη σύνοψη του Netflix στα ελληνικά:

Από τη φαντασία του Tim Burton έρχεται το «Wednesday», μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το «Wednesday», με την Jenna Ortega στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Gwendoline Christie, Christina Ricci και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Wednesday στην Ακαδημία Nevermore. Κλαπ κλαπ!

Το Wednesday θα κάνει πρεμιέρα «προσεχώς» όπως λέει και το Netflix.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Wednesday»: H θρυλική οικογένεια Addams επιστρέφει στο Netflix – Δες την επίσημη φωτογραφία και το official teaser εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα