Video: Οι τρομοκράτες του Cambrils γελούσαν κι έκαναν αστεία, λίγο πριν διαπράξουν την επίθεση

08:41 24/8/2017 - Πηγή: iPop
Video που δείχνει τους τρομοκράτες του Cambrils να γελούν και να κάνουν αστεία, λίγο πριν διαπράξουν την επίθεση, κάνει τον γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Συγκλονίζει η ψυχραιμία των δραστών, λίγο πριν σκορπίσουν τον θάνατο.

Το video είναι καταγεγραμμένο απ’ την κάμερα ασφαλείας μίνι μάρκετ σε βενζινάδικο λίγες ώρες πριν τη διπλή επίθεση στη Βαρκελώνη, η οποία κόστισε τη ζωή σε 15 ανθρώπους και προκάλεσε τον τραυματισμό πάνω από 120.

Στο

video 30 δευτερολέπτων βλέπουμε τους τρομοκράτες χαλαρούς ν’ αγοράζουν έναν αναπτήρα και τίποτα στη συμπεριφορά τους δεν μαρτυρά ότι τις επόμενες ώρες είχαν σκοπό να διαπράξουν τρομοκρατική επίθεση.

Σημειώνεται πως το εν λόγω μίνι μάρκετ πρέπει να ήταν χώρος συνάντησης των μελών του πυρήνα για αναδιοργάνωση του πλάνου τους, καθώς το επισκέφτηκαν τέσσερις φορές μέσα στο ίδιο απόγευμα των επιθέσεων. Μάλιστα, φέρεται να βρέθηκαν εκεί ακόμα και στο χρονικό διάστημα ανάμεσα στις δύο επιθέσεις.

Θυμίζουμε πως οι τρομοκράτες του Cambrils έπεσαν νεκροί απ’ τα αστυνομικά πυρά, δευτερόλεπτα αφότου παρέσυραν πλήθος με το όχημά τους.

The post Video: Οι τρομοκράτες του Cambrils γελούσαν κι έκαναν αστεία, λίγο πριν διαπράξουν την επίθεση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα