Trump: Απομονώστε το Ιράν και διώξτε από τον πλανήτη τους εξτρεμιστές Ισλαμιστές!(Vid)

19:45 21/5/2017 - Πηγή: iPop

Ιδιαίτερα λάβρος κατά των εξτρεμιστών Ισλαμιστών αλλά και κατά του Ιράν, ήταν ο αμερικανός πρόεδρος Donald Trump, στην πρώτη ομιλία του για θέματα εξωτερικής πολιτικής που πραγματοποίησε σήμερα στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Trump απηύθυνε κάλεσμα προς όλα τα μουσουλμανικά κράτη να μην παρέχουν καταφύγιο στους εξτρεμιστές Ισλαμιστές προτρέποντας μάλιστα να του διώξουν από τον πλανήτη.

Την ίδια στιγμή, ο αμερικανός πρόεδρος, τόνισε πως υπεύθυνο για την αποσταθεροποίηση

στην περιοχή της Μέσης Ανατολής είναι το Ιράν και για αυτό το λόγο θα πρέπει να απομονωθεί από όλα τα κράτη μέχρι το ιρανικό καθεστώς να γίνει εταίρος στην ειρήνη.

Απευθυνόμενος σε ένα ακροατήριο που αποτελούνταν από αρχηγούς και εκπροσώπους 37 κρατών και κυβερνήσεων του αραβικού και μουσουλμανικού κόσμου, ο Donald Trump υποστήριξε πως μεταφέρει μήνυμα ελπίδας και αγάπης και πως ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας είναι ο πόλεμος του καλού έναντι του κακού.

Στο τέλος μάλιστα, αποκάλυψε πως προσεύχεται ώστε να έρθει η ημέρα που οι πολίτες του Ιράν θα έχουν την κυβέρνηση που τους αξίζει, μια ημέρα μάλιστα μετά την επανεκλογή του Rouhani στην προεδρία του Ιράν, ο οποίος εργάζεται σταθερά για την αποκλιμάκωση της έντασης με τις ΗΠΑ.

The post Trump: Απομονώστε το Ιράν και διώξτε από τον πλανήτη τους εξτρεμιστές Ισλαμιστές!(Vid) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα