To sms που έστειλαν οι απαγωγείς του Λεμπιδάκη | Καμία ένδειξη ζωής του επιχειρηματία

08:49 27/6/2017 - Πηγή: iPop

To sms που έστειλαν οι απαγωγείς του Λεμπιδάκη | Καμίαλίγες μέρες μετά την ανακοίνωση ότι διακόπτονται οι έρευνες. Ακόμα δεν υπάρχει καμία ένδειξη ζωής του επιχειρηματία.

«Είμαστε εδώ» αυτό έγραφε το μοναδικό μήνυμα που έλαβε μέλος της οικογένειας του επιχειρηματία μετά την ανακοίνωση για διακοπή των διαπραγματεύσεων στα πλαίσια μίας νέας προσπάθειας επικοινωνίας των απαγωγέων του Μιχάλη Λεμπιδάκη μετά την επιστολή της οικογένειας του.

Πιο συγκεκριμένα το sms

στάλθηκε στο κινητό του μικρού αδερφού του Μιχάλη Λεμπιδάκη, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο και οι απαγωγείς αρκέστηκαν μόνο στη φράση «είμαστε εδώ» χωρίς να δώσουν άλλα σημάδια ζωής του επιχειρηματία. Από την πλευρά της η ΕΛΑΣ θεωρεί σημαντικό αυτό το βήμα ώστε να επανακκινηθούν όλες οι διαδικασίες διαπραγμάτευσης με τελικό στόχο την απελευθέρωση του απαχθέντα.

Να θυμίσουμε πως η τελευταία επικοινωνία του επιχειρηματία με την οικογένειά του ήταν μέσω ενός video διάρκειας 30 δευτερολέπτων στο οποίο ο Μιχάλης Λεμπιδάκης εκτός από το να διαβεβαιώσει τους συγγενείς του για την κατάσταση της υγείας του, έκανε αναφορές και στον Emmanuel Macron προκειμένου οι απαγωγείς έτσι να δείξουν ότι οι εικόνες ήταν πρόσφατες.

Μετά την αποστολή του video οι απαγωγείς επικοινώνησαν με την οικογένεια Λεμπιδάκη 20 ημέρες αργότερα και ζήτησαν 70 εκατ. ευρώ. Όταν η οικογένεια του επιχειρηματία απάντησε, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ότι αδυνατεί να συγκεντρώσει το ποσό τότε εστάλη το τελευταίο sms στο οποίο οι απαγωγείς έγραφαν: «Εάν δεν βρείτε τα λεφτά, χάνετε εσείς, χάσαμε κι εμείς».

Διάβασε επίσης:

Σταματούν οι διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς του Λεμπιδάκη | «Ο Μιχάλης μας δεν επέστρεψε»

The post To sms που έστειλαν οι απαγωγείς του Λεμπιδάκη | Καμία ένδειξη ζωής του επιχειρηματία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα