To Only Murders in the Building επιστρέφει με την Meryl Streep να μπαίνει στο καστ!

11:23 18/1/2023 - Πηγή: iPop

Το Only Murders in the Building επιστρέφει με την 3η του σεζόν κι όπως μάθαμε η Meryl Streep γίνεται μέρος της παρέας! Η ανάρτηση της Selena Gomez που γέμισε χαρά τους φανς της σειράς!

Oι πρωταγωνιστές Martin Short, Steve Martin και Selena Gomez εμφανίστηκαν μαζί στο video

που ανέβασε η Selena στο Instagram της και μας έδειξαν ότι προετοιμάζονται για την 3η σεζόν.

Παράλληλα, έγινε η αποκάλυψη για την Meryl Streep, χωρίς, ωστόσο, να γνωρίζουμε εάν θα κάνει guest εμφάνιση ή θα είναι τακτικό μέλος της σειράς. Θυμίζουμε πως στην προηγούμενη σεζόν είδαμε την Cara Delevingne να εισέρχεται στη σειρά, παίζοντας έναν αρκετά κομβικό ρόλο.

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Στην 3η σεζόν της σειράς, θα δούμε τους Charles, Oliver και Mabel να εργάζονται γι’ ακόμα μια φορά για να ανακαλύψουν ποιος σκότωσε τον Ben Glenroy, που υποδύεται ο Paul Rudd. Στο τέλος της 2ης σεζόν είχαμε δει τον Glenroy να πεθαίνει στη σκηνή ενώ έπαιζε σε ένα έργο του Μπρόντγουεϊ δίπλα στον Charles.

Η σειρά του Hulu, που στην Ελλάδα είναι διαθέσιμη μέσω του Disney+, έκανε πρεμιέρα με τον πρώτο της κύκλο το καλοκαίρι του 2021 και σταδιακά έχτισε το κοινό της κατά τη διάρκεια των εβδομάδων προβολής των επεισοδίων της. Μάλιστα, η σειρά κέρδισε 17 υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy και η δεύτερη σεζόν της ολοκληρώθηκε την Τρίτη, 23 Αυγούστου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο To Only Murders in the Building επιστρέφει με την Meryl Streep να μπαίνει στο καστ! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Only Murders, Building,Meryl Streep