To 2021 επιφυλάσσει μια εφαρμογή λιγότερη για κάποια smartphones. Δες τη λίστα!

15:32 29/12/2020 - Πηγή: iPop

Από πρώτη του νέου έτους η εφαρμογή WhatsApp θα λείπει από τις βιβλιοθήκες πολλών κινητών. Για κάποιες συσκευές θα είναι ες αεί αυτή η έλλειψη, για άλλες βέβαια θα είναι μέχρι την επόμενη αναβάθμισή τους.

Αναλυτικότερα, από την 1η Ιανουαρίου 2021 όλες οι συσκευές – smartphones με λογισμικό iOS9 και Android 4.0.3 δεν θα υποστηρίζουν τη δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων.

Επίσης, τα smartphones με τα συγκεκριμένα λογισμικά δεν θα ανταποκρίνονται, πέρα από το WhatsApp αλλά και στις νέες απαιτήσεις της εφαρμογής του Facebook.

Pixabay

Όσα iPhone δεν έχουν λογισμικό iOS9 ή κάποια επόμενη έκδοσή του και όσα Android δεν έχουν τουλάχιστον την έκδοση 4.0.3 δεν θα μπορούν πλέον να ανοίξουν την εφαρμογή WhatsApp. Αυτό σημαίνει πως οι κάτοχοι smartphones θα πρέπει να αναβαθμίσoυν το λογισμικό των συσκευών τους για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή.  

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως όλα τα μοντέλα iPhone πριν το iPhone 4 δεν θα μπορούν να υποστηρίξουν το WhatsApp, όπως και εκείνα που δεν μπορούν να αναβαθμιστούν με iOS 9. Ωστόσο, τα iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 και iPhone 6S παρότι βγήκαν πριν το iOS 9, θα μπορούν να αναβαθμιστούν αν το επιθυμήσουν οι ιδιοκτήτες τους. Στα κινητά Android που θα επηρεαστούν είναι τα Samsung Galaxy S2, HTC Desire και LG Optimus Black.

Τα τηλέφωνα θα χάσουν την εφαρμογή WhatsApp την 1η Ιανουαρίου 2021:Apple iPhone 1-4Samsung Galaxy S2HTC DesireLG Optimus BlackMotorola Droid RazrΟποιοδήποτε Android κυκλοφόρησε πριν από το 2010Τα τηλέφωνα που θα πρέπει να αναβαθμίσουν το λογισμικό τους τουλάχιστον σε iOS 9 ή Android OS 4.0.3Apple iPhone 4SiPhone 5iPhone 5SiPhone 6iPhone 6SSamsung Galaxy S3 και νεότεροSamsung Galaxy NoteHTC SenseHTC ThunderboltLG LucidMotorola Droid 4Sony Xperia Pro

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο To 2021 επιφυλάσσει μια εφαρμογή λιγότερη για κάποια smartphones. Δες τη λίστα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα