The Voice: Η σκληρή “μάχη” Ρουβά-Μουζουράκη για τα μάτια μιας διαγωνιζόμενης. Ποιος τα κατάφερε καλύτερα;

11:02 26/10/2020 - Πηγή: iPop

Σάκης Ρουβάς και Πάνος Μουζουράκης έδωσαν “μάχη” στο The Voice, χωρίς προηγούμενο, για χάρη διαγωνιζόμενης. Ποιον διάλεξε τελικά;

Η 7η blind audition του show ολοκληρώθηκε με νέα ταλέντα να επιθυμούν να μπουν στον διαγωνισμό, προσπαθώντας να πείσουν τους κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους. Για ακόμα μία Κυριακή το The Voice

κράτησε τους τηλεθεατές στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, καταγράφοντας εντυπωσιακά νούμερα. Σύμφωνα με μετρήσεις της Nielsen, το Voice είχε μέσο όρο 37,1% στο γενικό σύνολο, με το υψηλότερο τέταρτο (23:45 – 23:59) να φτάνει στο 47,8%. Στο δυναμικό κοινό, η τηλεθέαση του Voice ήταν 32,5%, ενώ στο τέταρτο 23:45 – 23:59, η τηλεθέαση ανέβηκε στο 43,2%.

Οι επικές στιγμές στον διαγωνισμό ήταν πολλές και αυτή την Κυριακή, όμως η “μάχη” μεταξύ των κριτών ήταν από εκείνες που τράβηξαν τα βλέμματα όλων των τηλεθεατών. Τι συνέβη;

Μία από τις φωνές που εντυπωσίασε τους κριτές ήταν αυτή της Κατερίνας (Καλένα) Κτίστη. Η διαγωνιζόμενη ερμήνευσε το «Shallow» και τους ενθουσίασε όλους. Μπορεί η Έλενα Παπαρίζου να μην γύρισε την καρέκλα της, όμως η Καλένα έκανε τους πάντες στα social media να μιλούν για ένα από τα μεγάλα φαβορί του παιχνιδιού.

Η 26χρονη που όπως δήλωσε σπουδάζει τοπογράφος έχει ξαναλάβει μέρος σε musical και live. Μάλιστα αποκάλυψε πως είχε δοκιμάσει την τύχη της στο πρώτο Voice αλλά είχε κοπεί. Στη συνέχεια πείσμωσε και με μαθήματα φωνητικής κατάφερε να εξελιχθεί.

Φυσικά και στις ομάδα τους την ήθελαν και οι τρεις κριτές που γύρισαν, όμως Σάκης Ρουβάς και Πάνος Μουζουράκης έδωσαν “μάχη” για να την πάρουν στην ομάδα τους, ανεβαίνοντας στη σκηνή και τραγουδώντας μαζί της.

Την αρχή της διεκδίκησης έκανε ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος βρήκε τους στίχους του τραγουδιού στο κινητό του και έγινε για λίγο Μπράντλεϊ Κούπερ στη σκηνή του The Voice, κάνοντας ντουέτο με την Καλένα.

Όμως ο Πάνος Μουζουράκης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, εντυπωσιάζοντας όχι μόνο τη διαγωνιζόμενη, αλλά και τους υπόλοιπους κριτές. Έφτιαξε επιτόπου τραγούδι με ελληνικούς στίχους αποκλειστικά για την διαγωνιζόμενη στη μουσική του «Shallow». Μάλιστα ο Ρουβάς είπε «κι εγώ με τον Πάνο θα πήγαινα».

Η Ελεονώρα δεν τόλμησε να μπει στην “μάχη”, ενώ η κοπέλα δήλωσε συγκινημένη από τον Πάνο Μουζουράκη και τελικά αποφάσισε να πάει στην ομάδα του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο The Voice: Η σκληρή “μάχη” Ρουβά-Μουζουράκη για τα μάτια μιας διαγωνιζόμενης. Ποιος τα κατάφερε καλύτερα; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα