«Thanks to Tech»: Η έκθεση που θα σου δώσει μια γεύση απ’ την τεχνολογία του μέλλοντος

14:32 1/11/2016 - Πηγή: iPop

Η τεχνολογία του αύριο είναι πολύ πιο κοντά σου απ’ ό,τι νομίζεις και συγκεκριμένα στον 4ο όροφο του The Mall Athens!

Η έκθεση «Thanks to Tech» της εταιρείας Κωτσόβολος θα σε φέρει κοντά με την τεχνολογία του μέλλοντος, παρουσιάζοντάς σου συσκευές που μέχρι πρότινος νόμιζες ότι δεν θα γνωρίσεις ποτέ.

Σ’ ένα χώρο 1.200 τετραγωνικών μέτρων φιλοξενούνται ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας και σε περιμένουν να τα θαυμάσεις αλλά και να τα δοκιμάσεις.

Προϊόντα που διαθέτουν τεχνολογίες

που δεν μπορείς να φανταστείς, με ορισμένα απ΄αυτά να μην έχουν κυκλοφορήσει καν στην αγορά!

Συγκεκριμένα, στην έκθεση φιλοξενούνται πάνω από 40 συσκευές, εκ των οποίων ορισμένες δεν έχουν κυκλοφορήσει, αλλά αναμένονται μέσα στο 2017.

Φθάνοντας στον 4ο όροφο του The Mall Athens θα δεις ένα τούνελ που σε οδηγεί στο «μέλλον». Από εκεί θα ξεκινήσει η περιήγησή σου στην έκθεση, σ’ έναν χώρο άκρως εντυπωσιακό και έχοντας πάντα στο πλάι σου εκπροσώπους από κάθε εταιρεία για να σου λύσουν όλες τις απορίες.

Για να σου δώσουμε μια γεύση απ΄το τι θα δεις, να σου πούμε πως πλέον θα μπορείς να έχεις ψυγειοκαταψύκτη που ανοίγει μόνος του όταν είσαι φορτωμένος με ψώνια, ενώ το μαγείρεμα στο φούρνο θα είναι πια διασκέδαση με τον έξυπνο φούρνο που σου δείχνει σε οθόνη αφής τι γίνεται στο εσωτερικό του, αλλά σου δίνει και ιδέες για συνταγές.

Φυσικά όλες οι συσκευές ελέγχονται με Wi-fi για να κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη!

Ένα air condition- ρομπότ, που βγάζει κρύο αέρα και απ’ το πλάι και καθαρίζει μόνο του τα φίλτρα, αλλά και μια τηλεόραση διπλής όψης για να μπορούν να βλέπουν ο άνδρας και η γυναίκα όποιο πρόγραμμα επιθυμούν ανενόχλητοι είναι μόνο μερικά παραδείγματα απ’ την τεχνολογία του αύριο! Αξίζει μάλιστα να τονίσουμε ότι η τηλεόραση διπλής όψης που θα δεις στην έκθεση είναι μια απ’ τις μόλις 10 που υπάρχουν σ’ όλο τον κόσμο!

Η εντυπωσιακή τηλεόραση διπλής όψης:

Μία από της πιο εντυπωσιακές τηλεοράσεις είναι φυσικά και η τηλεόραση του μέλλοντος που διαθέτει πάχος μόλις 0,97 χιλιοστών, είναι εύκαμπτη και χάρη στο μαγνητικό υπόστρωμά της μπορεί να «σταθεί» στον τοίχο σαν απλή ταπετσαρία.

Φυσικά δεν θα μείνει παραπονεμένος κανείς φίλος της τεχνολογίας καθώς, εκτός από λευκές συσκευές, μικροσυσκευές και τηλεοράσεις, στην έκθεση παρουσιάζονται και μια σειρά από smartphones αλλά και υπολογιστές για όλα τα γούστα.

Και όλα αυτά με ελεύθερη είσοδο!

Η έκθεση ανοίγει για το κοινό την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και σε περιμένει!

Info!

Ημερομηνίες και ώρες λειτουργίας έκθεσης:
Παρασκευή 4, Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Νοεμβρίου
Παρασκευή 11, Σάββατο 12 & Κυριακή 12 Νοεμβρίου
Ώρες: 10.00 – 21.00.

Μάθετε περισσότερα στο www.kotosvolos.gr και το #thankstotech

The post «Thanks to Tech»: Η έκθεση που θα σου δώσει μια γεύση απ’ την τεχνολογία του μέλλοντος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα