Politico: Ο Μητσοτάκης θα αφήσει το σημάδι του στην Ευρώπη

13:33 3/5/2016 - Πηγή: iPop

Με το βλέμμα στραμμένο στον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικό άρθρο του ειδησεογραφικού πρακτορείου Politico. Μάλιστα χαρακτηριστικά αναφέρει πως ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται ανάμεσα στους τρεις πολιτικούς που θα αφήσουν το σημάδι τους στην Ευρώπη.

Όπως επισημαίνει το σχετικό άρθρο ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα έχει ουσιαστική επιρροή στις εξελίξεις της χώρας ενώ συμπληρώνει: «δεν πρέπει να υποτιμήσει την επιρροή

που μπορεί να έχουν νέοι και φιλόδοξοι πολιτικοί στην Ευρώπη» και προσθέτει σχετικά με την Ευρώπη «αργά και σταθερά ξεμένει από επιλογές, η τάση θα είναι προς μια αναγέννηση μεταρρυθμιστικής σκέψης και ηγεσίας».

Ο αρθρογράφος εστιάζει σε ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας όπου είχε τονισθεί πως «η απόσταση μεταξύ υποστηρικτών και μη των μνημονίων ήταν πλασματική και πως το πραγματικό πρόβλημα ήταν ότι ως χώρα είχαμε χρεοκοπήσει».

Στο τέλος του το συγκεκριμένα άρθρο υπογραμμίζει ότι: «Ο κ. Μητσοτάκης πραγματικά προσπάθησε να αντιμετωπίσει το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στα προνόμια της δημόσιας διοίκησης και των υπηρεσιών που πράγματι προσφέρουν στους Έλληνες πολίτες».

photo:Nikos Libertas / SOOC

The post Politico: Ο Μητσοτάκης θα αφήσει το σημάδι του στην Ευρώπη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα