O Derek Zoolander κατακτά ξανά τον κόσμο της μόδας (photos-video)

15:35 16/1/2016 - Πηγή: iPop

Ο Derek Zoolander είναι ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα ανδρικά μοντέλα, που μέσα στο 2016 επιδιώκει έπειτα από απουσία δεκατεσσάρων περίπου ετών να ξανακατακτήσει τον κόσμο της μόδας…

Ο λόγος φυσικά, για την εικονική περσόνα που έχουν καταφέρει να χτίσουν οι marketing directors της πολυαναμενόμενης κωμωδίας Zoolander 2, η οποία κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 12 Φεβρουαρίου, με πρωταγωνιστή τον Ben Stiller.

Το έξοχο πραγματικά marketing για την προώθηση της ταινίας, ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο, όταν ο Derek Zoolander και ο Hansel (Ben Stiller και Owen Wilson

αντίστοιχα), περπάτησαν στην πασαρέλα του fashion show του οίκου Valentino, ανακοινώνοντας ουσιαστικά και με τον πλέον ευρηματικό τρόπο, τη δημιουργία του sequel της επιτυχημένης κωμωδίας.

Η συνέχεια ωστόσο στην προώθηση της ταινίας ήταν εξίσου επιτυχημένη με τη δημιουργία της διαφήμισης της Fiat, που παρουσιάστηκε στα φετινά βραβεία για τις Χρυσές Σφαίρες, στην οποία κεντρικό πρόσωπο ήταν ποιος άλλος; Μα ο Derek Zoolanader φυσικά!

Οι δημιουργοί της ταινίας προχώρησαν και στη δημιουργία ενός ακόμα διαφημιστικού trailer, το οποίο έχει φυσικά αναφορές από το χώρο της μόδας, προωθώντας το «Zoolander No2» , ως ένα καινούριο «άρωμα».

Στο ίδιο πνεύμα και οι διαφημιστικές αφίσες της ταινίας:

To τελειωτικό ωστόσο χτύπημα έρχεται έπειτα από την πρόσφατη φωτογράφηση του Derek Zoolander στη βρετανική Vogue, για το τεύχος Φεβρουαρίου:

photos:vogue,adweek

The post O Derek Zoolander κατακτά ξανά τον κόσμο της μόδας (photos-video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα