Michael Bloomberg: θα προσφέρει 15 εκ. δολάρια στον ΟΗΕ για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής

16:19 2/6/2017 - Πηγή: iPop

O Michael Bloomberg θα προσφέρει 15 εκατομμύρια δολάρια στον ΟΗΕ για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, μετά από την ανακοίνωση του Trump ότι αποσύρει τη χώρα από τη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα.

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του ιδρύματος Bloomberg Philanthropies, του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης, ο οποίος είναι ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ

για τις πόλεις και την κλιματική αλλαγή, στόχος είναι να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις της γραμματείας της Σύμβασης του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή, με εκείνες που έχουν σκοπό να βοηθήσουν τις χώρες να εφαρμόσουν τις δεσμεύσεις τους στο πλαίσιο της Συμφωνίας του Παρισιού για το Κλίμα.

O Michael Bloomberg τόνισε ότι το Bloomberg Philanthropies θα βρει 15 εκατομμύρια δολάρια για να καλύψει τους πόρους που θα χάσει η γραμματεία του ΟΗΕ για το Κλίμα εξαιτίας της αποχώρησης της Ουάσινγκτον:

Οι Αμερικανοί θα τιμήσουν και θα σεβαστούν τη Συμφωνία του Παρισιού και δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει η Ουάσινγκτον για να μας σταματήσει.Το Bloomberg Philanthropies θα συνεργαστεί με άλλους εταίρους και θα βρει περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια για να καλύψει τους πόρους που θα χάσει η γραμματεία του ΟΗΕ για το Κλίμα εξαιτίας της αποχώρησης της Ουάσινγκτον

Ο ίδιος ανέφερε ότι κυβερνήτες και επικεφαλής επιχειρήσεων, οι οποίοι ανήκουν και στα δύο κόμματα, πρόκειται να υπογράψουν μια ανακοίνωση στήριξης του ΟΗΕ και μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μείωσης των ρύπων, τους οποίους οι ΗΠΑ υπέγραψαν στο Παρίσι το 2015.

The post Michael Bloomberg: θα προσφέρει 15 εκ. δολάρια στον ΟΗΕ για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα