Manifestation και παιδί: Πώς να του διδάξω την τεχνική και να το βοηθήσω να κάνει τα όνειρά του αληθινά

19:55 20/5/2022 - Πηγή: iPop

Πιάνει το manifestation στο παιδί; Πιάνει φυσικά και στα παιδιά όπως εξίσου καλά πιάνει και στους μεγάλους. Τα παιδιά μάλιστα είναι από τη φύση τους πιο ονειροπόλα, δεν έχουν τα κρατήματα και δεν έχουν φάει τα χαστούκια της ζωή που φάγαμε εμείς και κρατάμε γενικά μικρό καλάθι. Η αλήθεια είναι ότι για να πιάσει η τεχνική του manifestation, χρειάζεται να αφήσεις ελεύθερη τη φαντασία σου και να μην έχεις καμία αμφιβολία ότι πραγματικά αυτό που θες είναι στον δρόμο σου και έρχεται προς τα εσένα. Να έχεις

αυτήν την ανείπωτη εσωτερική χαρά λες και έφτασες ήδη στον προορισμό πριν καν φτάσεις.

Πώς να πιάσει το manifestation στο παιδί;

Το manifestation είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο που πιάνει και τα χειροπιαστά αποτελέσματά του απολαμβάνουν εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, μόνο και μόνο επειδή πίστεψαν την διαδικασία και την ακολουθούν χωρίς αμφιβολίες. Όμως, εδώ υπάρχει ένα τεράστιο αλλά!

Αν είσαι από εκείνους που έχει πιάσει η τεχνική του manifestation και σε σένα και τη δική σου ζωή ίσως μιλάς συνεχώς γι’αυτό και προσπαθείς να πείσεις τους ανθρώπους να το δοκιμάσουν χωρίς αμφιβολία στη ζωή τους. Ίσως κάνεις προσπάθεια να κάνεις «manifestation για εκείνους» για να τους αποδείξεις ότι πραγματικά πιάνει.

Δυστυχώς όμως το manifestation δεν πιάνει για άλλους ανθρώπους. Και καλό είναι να μην δοκιμάσεις ποτέ να κάνεις για κάποιον άλλο την τεχνική. Παραβιάζεις με αυτόν τον τρόπο την ελεύθερη βούληση του ανθρώπου και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να το κάνεις.

Τα παιδιά σας δεν είναι παιδιά σας.

Είναι οι γιοι και οι κόρες της λαχτάρας της Ζωής για τον εαυτό της.

Έρχονται μέσα από σένα αλλά όχι από σένα,

Και παρόλο που είναι μαζί σου, δεν σου ανήκουν.

Pexels

Επίσης δεν μπορώ να κάνω εγώ manifestation για σένα, όσο και αν το πιστεύω ότι μπορεί να έρθει αυτό που θέλεις στη ζωή σου αρκεί να το ζητήσεις, γιατί δεν μπορώ να μπω στη δική σου συνείδηση. Πρέπει να κάνεις εσύ την τεχνική για εσένα και να παραμείνεις συνεπής στη διαδικασία.

Δεν μπορείς να γράψεις μόνο μια μέρα κάτω στο χαρτί, αυτό που θες να προσελκύσεις και μετά να κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα και να περιμένεις να ανοίξουν οι ουρανοί και να σου ‘ρθει ουρανοκατέβατο αυτό που θες. Θέλει συνέπεια, πίστη και να έχεις αυτήν την νοοτροπία ότι ήδη το έχεις, να έχεις μέσα σου την χαρά εκείνου που το ζει ήδη και αυτό να γίνεται κάθε μέρα.

Άρα δεν μπορώ εγώ να κάνω manifestation για το παιδί μου και να περιμένω να πιάσει η τεχνική. Πρέπει αν θέλω να το βοηθήσω να το διδάξω και να το μάθω να το κάνει μόνο του για τον εαυτό του. Να πιστεύει ότι όντως αυτό που θέλει θα γίνει και σιγά σιγά θα γίνει.

Πώς λειτουργεί η μέθοδος

Για τη μέθοδο έχω μιλήσει πολύ αναλυτικά σε ξεχωριστές θεματικές «Πώς κάνοντας manifestation έλκουμε κοντά μας αυτό που θέλουμε περισσότερο στη ζωή μας » και « Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για το manifestation είναι σε αυτό το άρθρο. Σταμάτα να ψάχνεις!» και μπορείς να τις μελετήσεις αν σε ενδιαφέρει το manifestation και θες να δεις τα αποτελέσματά του στη ζωή σου. Αφού πιάσεις τη λογική και την κάνεις αρκετά εξάσκηση σε εσένα, μπορείς να καθοδηγήσεις το παιδί να τη δοκιμάσει και εκείνο.

Μάθε στο παιδί σου τι σημαίνει ο χρόνος Ενεστώτας και εξήγησέ του ότι το μυαλό μας δεν μπορεί να διακρίνει το αληθινό από το φανταστικό. Τα brain scans το έχουν αποδείξει αυτό, όπως και η θεωρία του placebo. Μην βάζεις τη λογική μέσα στο manifestation, σε παρακαλώ, δεν χωράει η λογική σε αυτήν την πολύτιμη στιγμή που είσαι εσύ με τις σκέψεις σου και με το γράψιμο. Η καρδιά σου μετακινεί το χέρι σου και γράφεις.

«Οι σκέψεις γίνονται πραγματικότητα» Το μότο της Σταχτοπούτας, πιάνει στην αληθινή ζωή και ξέρω πολλούς ανθρώπους που απολαμβάνουν τη ζωή που σχεδίασαν. Δεν είναι μαγεία, δεν είναι ψέμα, δεν είναι φαντασίες. Είναι πράγματα που σκέφτηκαν, τα έγραψαν στο χαρτί, δούλεψαν γι’ αυτά και τώρα το ζουν. Δεν θα σε πείσω να το πιστέψεις αν δεν το θέλεις, να ξέρεις όμως ότι από την εποχή του Νικολά Τέσλα του επιστήμονα και παλιότερα, άνθρωποι προσελκύουν κοντά τους τα όνειρά τους.

Και τα παιδιά μας το έχουν ζήσει άπειρες φορές στη ζωή τους μέχρι τώρα. Πόσες φορές δεν βλέπει ένα ποδήλατο, ένα πατίνι, οτιδήποτε θέλουν και τελικά αυτό που λαχτάρησαν τους ήρθε. Οκ, μπορεί να μην ήρθε με «μαγικό» τρόπο κοντά τους, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Στην πράξη

Πάρε του ένα τετράδιο ή ένα ημερολόγιο «ονείρων». Καθίστε μαζί και γράψτε ο καθένας για δέκα λεπτά αυτό που θέλετε περισσότερο ο καθένας για τη ζωή του. Δεν χρειάζεται να διαβάσει ο ένας στον άλλον τι γράψατε. Χαλαρή μουσική ίσως βοηθήσει να μεταφερθείτε σε εκείνο το σημείο του μυαλού ονειρεύεστε. Για μένα η καλύτερη ώρα για manifestation είναι λίγο πριν κοιμηθώ. Γράφω και κοιμάμαι με αυτή τη σκέψη και αφήνω το υποσυνείδητό μου να δουλέψει στη διάρκεια της νύχτας.

Μάθε στο παιδί σου να σταματά να λέει αυτό που δεν θέλει να γίνει αλλά να λέει αυτό που θέλει. Να μην πει: «Δεν θα γράψω καλά στις εξετάσεις» αλλά να πει στις εξετάσεις θα σκίσω και να το νιώθει.

Το κλικ από το μέλλον

Δεν είναι τύχη, δεν είναι προνόμιο, δεν έχουν εκείνοι πόρους που εσύ δεν έχεις και αυτό πρέπει να το ξέρει και το παιδί σου και εσύ. Ήρθαμε όλοι εδώ για να λάμψουμε και μπορούμε να το κάνουμε. Μπορούμε να κάνουμε ότι βάλει ο νους μας, αρκεί να το θέλουμε και να δουλέψουμε.

Για να το κάνεις πιο εύκολο να το καταλάβει το παιδί αυτό, καθοδήγησε λίγο τον τρόπο που σκέφτεται με τις κατάλληλες ερωτήσεις. Πχ: ετοιμάζετε μαζί ένα πάρτι γενεθλίων για το παιδί εδώ και ένα μήνα. Προσκλήσεις, θέματα, στολισμούς, χώρος, φαγητά κλπ και τέσσερις μέρες πριν το πάρτι ξυπνά με βήχα και κρύωμα. Καταστροφή!

Τι μπορείς να κάνεις; Εκτός φυσικά από ξεκούραση, φάρμακα, ύπνο, καλό φαγητό και όλα όσα χρειάζονται για να το βοηθήσεις να συνέλθει; Μα φυσικά και λίγη θετική σκέψη! Πες του να σκεφτεί θετικά, ότι θα είναι περδίκι και θα πάει στο πάρτι του και θα περάσουν όλοι τέλεια! Βοήθησέ το να φτιάξει την εικόνα από το πάρτι που έρχεται, ποιοι θα είναι δίπλα του, πώς θα παίξουν και όσο γίνεται σκέψεις που ταιριάζουν με αυτά που έχετε σχεδιάσει. Μην αφήσετε την απογοήτευση να σας παρασύρει.

Είναι όλα θέμα μυαλού και αν μάθει να το χρησιμοποιεί έτσι το παιδί σου, αυτό θα είναι το πιο σπουδαίο μάθημα που θα πάρει για τη ζωή του και θα το συντροφεύει σε όλες τις μελλοντικές του επιτυχίες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Manifestation και παιδί: Πώς να του διδάξω την τεχνική και να το βοηθήσω να κάνει τα όνειρά του αληθινά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Manifestation, Πώς,Manifestation, pos