Makeover με γέλια, κλάματα και… ανατροπές! Πώς άλλαξαν τα μοντέλα μετά τη μεταμόρφωση στο GNTM 3;

11:23 14/10/2020 - Πηγή: iPop

Η μεταμόρφωση στο GNTM 3 είναι γεγονός! Η στιγμή που όλοι περιμέναμε κι ακόμα περισσότερο περίμεναν οι διαγωνιζόμενοι έφτασε! Τα επίδοξα μοντέλα άλλαξαν looks μετά το makeover στο GNTM 3 με άλλα να έχουν μικρές αλλαγές στην εμφάνισή τους κι άλλα να σημειώνουν τεράστια αλλαγή.

Μετά την τελευταία δοκιμασία αποχώρησης με τον Παναγιώτη Πέτσα να έχει αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Γιώργος Καράβας επισκέφτηκαν τα μοντέλα στο σπίτι του GNTM για μια δοκιμασία επιβράβευσης, κατά την οποία κλήθηκαν να μεταμορφωθούν σε νέοι Tom Cruise και Demy Moore αντίστοιχα, δείχνοντας τις χορευτικές τους ικανότητες. O νικητής της δοκιμασίας ήταν ο Σήφης και είχε ένα δυνατό πλεονέκτημα, που πολλοί ζήλεψαν.

Ποιο το πλεονέκτημα, όμως, του Σήφη;

Η μεγάλη μέρα στο GNTM έφτασε με τους διαγωνιζόμενους να χαίρονται, αλλά και να αγωνιούν με τα looks του makeover στο GNTM 3 που αναμένεται να δουν.

Οι διαγωνιζόμενοι αφέθηκαν στα έμπειρα χέρια του Βασίλη Διαμαντόπουλου και της ομάδας του, για να αποκτήσουν το τελικό model look, που θα απογειώσει την εικόνα τους. Βέβαια, για κάποιους η αλλαγή ήταν εντυπωσιακή και δύσκολα αποδεκτή.

Όμως, ο Σήφης ήταν ιδιαίτερα τυχερός, αφού με το πλεονέκτημα που είχε, διάλεξε ποιο look προτιμά να του κάνουν στα μαλλιά του. Ωστόσο, είχε ακόμα ένα πλεονέκτημα. Διάλεξε έναν ακόμα συμπαίκτη του που θα είχε και αυτός το ίδιο προνόμιο.

Ο Σήφης επέλεξε τον Αιμιλιάνο και οι δυο τους αποφάσισαν τι θα κάνουν στα μαλλιά τους, διαλέγοντας φυσικά μεταξύ των δύο επιλογών που τους δίνονταν.

Ποιο το ιδανικότερο look για κάθε μοντέλο;

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας στάθηκαν μπροστά από τους διαγωνιζόμενους μαζί με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο και τους ανακοίνωσαν πως ήρθε η ώρα για το extreme makeover τους, δείχνοντας στον καθένα δύο πιθανά looks του. Για άλλους οι αλλαγές δεν ήταν τόσο μεγάλες, αλλά για κάποιους ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές. Λία και Ειρήνη συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να αποχωριστούν τα μακριά μαλλιά τους, αφού η ώρα των κοντών μαλλιών για εκείνες πλησίαζε.

Πώς αντέδρασε το κάθε μοντέλο στα looks που προτείνονταν;

Η στιγμή της αποκάλυψης μετά τη μεταμόρφωση στο GNTM 3

Τα μοντέλα δεν γνώριζαν πώς ακριβώς ήταν τα νέα τους looks μέχρι που έφτασε η στιγμή της αποκάλυψης. Η Βίκυ Καγιά ήταν εκεί για να τους ανοίξει την κουρτίνα και να δουν το νέο τους look.

H Ίριδα ενθουσιάστηκε μιας και τα καρέ ξανθά μαλλιά της τής θύμισαν ένα από τα κουρέματα που είχε η κριτής του διαγωνισμού ομορφιάς στο παρελθόν. Αυτό βέβαια δε συνέβη και στην περίπτωση του Σήφη ο οποίος δήλωσε on camera: «Η αλήθεια είναι ότι έπαθα ένα σοκ. Δε με ενθουσίασε έτσι το μαλλί μου. Δεν το περίμενα έτσι. Είναι πολύ σκληρό».

Από τις μεγαλύτερες αλλαγές που έγιναν ήταν αυτή της Λίας, η οποία αποχωρίστηκε τα μακριά της μαλλιά και πλέον έχει ένα κοντό αγορίστικο look. «Οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν και τις μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή», λέει η Βίκυ Καγιά και η Λία βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη. «Πώς είμαι έτσι; Απλά κοιτάζω τον καθρέφτη και λέω τι είναι αυτό. Δεν το περίμενα καθόλου. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είμαι εγώ», σχολίασε η ίδια.

Έκπληκτη με το αποτέλεσμα είναι και η Ειρήνη μιας και έχει πολύ κοντό μαύρο μαλλί. «Είμαι μια άλλη Ειρήνη. Θα μου πάρει πολύ χρόνο να το συνηθίσω. Είναι ό,τι χειρότερο έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου».

Ενθουσιασμένος με τη νέα του εμφάνιση δήλωσε ο Ηρακλής, αλλά και ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος, όπως και πολλά από τα υπόλοιπα μοντέλα.

Θυμήσου όσα είχαν γίνει στο makeover πέρυσι!

Πώς άλλαξαν οι παίκτες μετά το makeover

Ειρήνη

Ίριδα

Λία

Μαριαγάπη

Μαρινέλα

Παρασκευή

Ρασέλ

Αιμιλιάνο

Ανδρέας

Δημοσθένης

Έντουαρτ

Εμμάνουελ

Ηρακλής

Κωνσταντίνος

Παναγιώτης

Σήφης

Photos: youfly.com

Δες όλα τα νέα looks των μοντέλων συνολικά:

View this post on Instagram

Wanna be on top? Με αυτά τα looks, σίγουρα! Ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο; ��#GNTMgr #StarChannelTv @starchanneltv

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on Oct 13, 2020 at 1:54pm PDT

Δες το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Makeover με γέλια, κλάματα και… ανατροπές! Πώς άλλαξαν τα μοντέλα μετά τη μεταμόρφωση στο GNTM 3; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iPop