Hotel Paradiso: To πρώτο ξενοδοχείο-σινεμά ανοίγει στο Παρίσι!

09:15 23/3/2021 - Πηγή: iPop

To πρώτο ξενοδοχείο-σινεμά ανοίγει στο Παρίσι με το όνομα “Hotel Paradiso” έρχεται σε μια στιγμή όπου τα ταξίδια και ο κινηματογράφος μας έχουν λείψει πολύ!

Ένα από τα πράγματα που μας έχει λείψει περισσότερο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της πανδημίας είναι και ο κινηματογράφος. Ναι, καινούργιες ταινίες συνεχίζουν να βγαίνουν, καθώς κυκλοφορούν μέσα από τις πλατφόρμες streaming, αλλά η αίσθηση του να βλέπεις μια ταινία στο σινεμά με αγαπημένους φίλους, είναι σίγουρα το κάτι άλλο!

Και το κλείσιμο των κινηματογράφων λόγω της πανδημίας είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο,

μόνο που στη Γαλλία η αλυσίδα κινηματογράφων MK2 αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στους σινεφίλ της γαλλικής πρωτεύουσας, ανοίγοντας το πρώτο ξενοδοχείο-σινεμά στο Παρίσι!

Μέσα στο ξενοδοχείο με το πιο ακριβό Room Service στον κόσμο

Το Hotel Paradiso (μια αναφορά στην ταινία του 1966 με το ίδιο όνομα) διαθέτει 34 δωμάτια και 2 σουίτες, καθένα από τα οποία είναι στην ουσία μια ιδιωτική αίθουσα προβολής, όπου οι οθόνες είναι μεγαλύτερες από τα κρεβάτια. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο 12ο διαμέρισμα του Παρισιού, ακριβώς απέναντι από την πρόσφατη τοιχογραφία με τον Charlie Chaplin του καλλιτέχνη JR.

© ROMAIN RICARDΔιάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Hotel Paradiso: To πρώτο ξενοδοχείο-σινεμά ανοίγει στο Παρίσι! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα