Hackers επιτέθηκαν στη Sony και ανακοίνωσαν το θάνατο της Britney Spears

13:56 27/12/2016 - Πηγή: iPop

Hackers επιτέθηκαν στη Sony χαρακάροντας τον λογαριασμό της στο Twitter και ανακοίνωσαν πως η Britney Spears είναι νεκρή κάτι το οποίο σαφώς είναι απλά φάρσα.

Οι εκπρόσωποι της Britney Spears διέψευσαν την είδηση θανάτου της τραγουδίστριας και τόνισαν, πως είναι ζωντανή.

Η Sony

επιβεβαίωσε το απόγευμα της Δευτέρας πως άγνωστοι εισέβαλαν στον λογαριασμό της εταιρείας στο twitter και ζήτησε συγγνώμη για την Spears από την οικογένεια και τους οπαδούς της.

Ο διευθυντής της Britney, Adam Leber, δήλωσε στο CNN: «Η Britney είναι καλά. Υπήρξαν μερικοί οι οποίοι κατά τη διάρκεια των ετών έχουν προβεί σε παρόμοιες αναρτήσεις αλλά ποτέ κάτι τέτοιο δεν συνέβη ξανά από την επίσημη Sony Music».

Το tweet «RIP @britneyspears» («αναπαύσου εν ειρήνη») αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Sony Music τη Δευτέρα περίπου στις 15:00 ώρα Ελλάδας, ενώ το μήνυμα συνόδευε ένα δακρυσμένο emoticon.

Στη συνέχεια ακολούθησε και άλλο μήνυμα το οποίο ανέφερε:

Η Britney σκοτώθηκε σε δυστύχημα. Θα σας πούμε περισσότερα σύντομα

Τα δύο μηνύματα να τονίσουμε, πως γρήγορα διαγράφηκαν από το twitter και η εταιρεία γνωστοποίησε μέσω δελτίου τύπου, πως ο λογαριασμός της είχε δεχθεί επίθεση.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα υπεύθυνη για τις επιθέσεις αυτές είναι η ομάδα OurMine, χωρίς, όμως, αυτό να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

photo:gazettereview.com

The post Hackers επιτέθηκαν στη Sony και ανακοίνωσαν το θάνατο της Britney Spears appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα