H επίσκεψη Moscovici δεν σημαίνει και επιστροφή των θεσμών

14:49 14/2/2017 - Πηγή: iPop

Μια εβδομάδα πριν το κρίσιμο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου, όπου και θα αποφασιστεί το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης, άγνωστο παραμένει ακόμα πότε θα επιστρέψουν στην Αθήνα οι Θεσμοί.

Η επίσκεψη του Pierre Moscovici στην Αθήνα είναι καθαρά «πολιτική» και δεν συνδέεται με την επιστροφή της Τρόικας στην Αθήνα, εξηγεί η Annika Breidthardt, εκπρόσωπος της Κομισιόν, μιλώντας στον Τύπο στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα

με τα όσα μεταδίδει ο Θάνος Αθανασίου από τις Βρυξέλλες, η Annika Breidthardt, δεν προχώρησε σε διευκρινίσεις για το πόσο χρονικό διάστημα έχει η Ελλάδα στη διάθεσή της για να κλείσει την συμφωνία. Όπως είπε η ίδια: «Μια τέτοια απάντηση δεν θα είχε σήμερα νόημα».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το οποίο ανακοίνωσε η Εκπρόσωπος, ο Pierre Moscovici πρόκειται να συναντήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος, μάλιστα, θα τον παρασημοφορήσει, τον Πρωθυπουργό, καθώς και τον Υπουργό Οικονομικών, με τους οποίους θα συζητήσει αναλυτικά και στο τέλος θα μεταβεί στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το οποίο θα του απονείμει τον τίτλο του επίτιμου διδάκτορα.

Η εκπρόσωπος της Κομισιόν πρόσθεσε ότι συνεχίζεται η διαπραγμάτευση με όλες τις πλευρές από την έδρα των θεσμών και η Κομισιόν εργάζεται εντατικά, προκειμένου να κλείσει η β’ αξιολόγηση.

Διαβάστε επίσης:

«Όλοι ένα βήμα πίσω για να κλείσει η αξιολόγηση»

Photo: Aris Oikonomou / SOOC

The post H επίσκεψη Moscovici δεν σημαίνει και επιστροφή των θεσμών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα