H ειλικρινής εξομολόγηση του Στέλιου Ρόκκου για όλα όσα μισεί!

11:10 5/1/2020 - Πηγή: iPop

Η εξομολόγηση του Στέλιου Ρόκκου στο περιοδικό People είναι απολαυστική, ενώ ο ίδιος φαίνεται να ξεσπά και να μιλάει ανοιχτά για όσα δεν του αρέσουν. 

Ο Στέλιος Ρόκκος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων μίλησε για αυτό που έχει σιχαθεί περισσότερο στη ζωή του. Ποιο είναι; Τι αναφέρεται στην εξομολόγηση του Στέλιου Ρόκκου;

Ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχτηκε αρχικά ότι στη δουλειά του είναι δύσκολος συνεργάτης, ειδικά για όσους δεν καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί και θέλουν χρόνο για να το μάθουν. Παρ’ όλα αυτά, όπως ανέφερε ο ίδιος, από το 2008 μέχρι και σήμερα έχει την ίδια μπάντα, τη στιγμή που οι περισσότεροι μεγάλοι καλλιτέχνες αλλάζουν κάθε χρόνο.

Δες πώς αντέδρασαν οι κριτές όταν ο Στέλιος Ρόκκος πήγε στο The Voice και τους έκανε έκπληξη!

Ο Στέλιος Ρόκκος τόνισε πως ο χώρος στον οποίο δουλεύει έχει γεμίσει με «καλόπαιδα». Ο ίδιος προτιμάει να είναι ο κακός της υπόθεσης, γιατί, όπως είπε, έχει «γνωρίσει κάτι καλόπαιδα που αποδείχτηκαν τα χειρότερα».

Και τελικά ποιους απεχθάνεται περισσότερο ο τραγουδιστής;

Έχω σιχαθεί τους διπλωμάτες που κάνουν τα πάντα για να πετύχουν έναν ματαιόδοξο σκοπό. Νιώ­θουν σπουδαίοι και είναι τόσο τεράστια η ανάγκη τους για αυτοπροβολή. Δυστυχώς, έχουν δει πολλά τα μάτια μου σ’ αυτή τη δουλειά 

Ο ίδιος προτιμάει τους ειλικρινείς ανθρώπους, που ό,τι θέλουν να πουν σε κάποιον το λένε ευθέως και δεν είναι διπρόσωποι και διπλωμάτες.

Πώς χαρακτηρίζει ο ίδιος τον εαυτό του σαν τραγουδιστή; «Τραγουδιστή του έρωτα». Κι αυτό χάρη στα τραγούδια του που μόνο ερωτικά είναι, όπως το «Έμεινα εδώ» κι άλλα πολλά ακόμα που έχουν συγκινήσει τον κόσμο.

Να σημειώσουμε, επίσης, πως από το πλάι του Στέλιου Ρόκκου φέτος το χειμώνα δεν λείπουν ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου που τον συντροφεύουν στη μουσική σκηνή!

Ποιο είναι το μήνυμα πίσω απ’ το νέο τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου;

Εσύ ξέρεις το μήνυμα πίσω απ’ το νέο τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου;

Το άρθρο H ειλικρινής εξομολόγηση του Στέλιου Ρόκκου για όλα όσα μισεί! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα