H Dakota Johnson σου δείχνει πώς να ξεπεράσεις τον πρώην σου σ’ αυτό το κλιπ απ’ το Persuasion

19:58 19/7/2022 - Πηγή: iPop

Η Dakota Johnson στο Persuasion έχει κλέψει τις εντυπώσεις και τώρα σε διδάσκει πώς να… ξεπεράσεις έναν πρώην σε αυτό το κλιπ που κυκλοφόρησε το Netflix!

Η Anne Elliot (Dakota Johnson) βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Χρόνια πριν από τα γεγονότα της σειράς εποχής Persuasion, πείστηκε να απορρίψει τον τολμηρό ναυτικό Frederick Wentworth (Cosmo Jarvis) από τα σνομπ αγαπημένα της πρόσωπα.

Τώρα ο Wentworth έχει επιστρέψει ξανά στη ζωή της, πιο επιτυχημένος, όμορφος και γοητευτικός από ποτέ… ακριβώς τη στιγμή

που η οικογένεια της Anne βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Αν κάποιος είναι έτοιμος να σου δώσει συμβουλές για να προσπαθήσεις τουλάχιστον να ξεπεράσετε έναν πρώην – αυτή είναι η Anne!

Και το Netflix μέσα απ’ το κλιπ που κυκλοφόρησε, μας δείχνει την Dakota Johnson να μας δίνει μερικές χρήσιμες συμβουλές!

«Πρώτον, κλάψε», αφηγείται η Anne σε έναν χείμαρρο από πλάνα όπου έκλαιγε σε όλο το Persuasion, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Jane Austen. Αν η πορεία της αληθινής αγάπης δεν κύλησε ποτέ ομαλά, ο δρόμος της θλίψης είναι ακόμα πιο δύσκολος. «Αγάπα με ή σκότωσέ με τώρα – δεν το αντέχω», παραπονιέται η Anne, η οποία προτείνει επίσης μερικές χρήσιμες συμβουλές, όπως «να ακούς αυτούς τους καλοπροαίρετους φίλους» και «να βρεις έναν τολμηρό νέο μνηστήρα». Η προφανής επιλογή ριμπάουντ της Anne, ο Mr. Elliot,, τον οποίο υποδύεται ο Henry Golding, κάνει ένα πολύ πικάντικο ντεμπούτο στο κλιπ.

Αλλά οι χωρισμοί είναι περίπλοκοι… Δεν είναι λοιπόν όλες οι συμβουλές της Anne τέλειες.

Παρακάτω το πλήρες βίντεο για να δεις μερικές από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές της, μαζί με μια πολύ σέξι παρατεταμένη οπτική επαφή μεταξύ των υποτιθέμενων «πρώην» Anne και Wentworth. Ίσως τελικά αυτή η αγάπη να μην είναι τόσο νεκρή…

Το trailer του Persuasion:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο H Dakota Johnson σου δείχνει πώς να ξεπεράσεις τον πρώην σου σ’ αυτό το κλιπ απ’ το Persuasion εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα