H Charlize Theron μόλις έκανε το κούρεμα που θα ερωτευτείς

13:56 3/9/2019 - Πηγή: iPop

Είναι μια πανέμορφη γυναίκα που δεν έχει κανένα πρόβλημα να τσαλακωθεί για τους ρόλους της. Το νέο κούρεμα της Charlize Theron δεν πάει σ’ όλες, αλλά σ’ όσες πάει θα το ερωτευτούν!

Πριν από μερικές μέρες, η ηθοποιός ανήρτησε στο Instagram της μια φωτογραφία με το νέο της haircut, με το οποίο πάθαμε πλάκα!

Αυτή την περίοδο κάνει τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Fast & Furious 9» και

πιθανολογούμε ότι η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της οφείλεται στον ρόλο.

Το νέο κούρεμα της Charlize Theron είναι ένα πολύ πολύ κοντό καρέ με αφέλειες, γνωστό και ως καπελάκι ή bowl cut! Δεν γνωρίζουμε εάν είναι τα πραγματικά της μαλλιά ή πρόκειται για κάποια περούκα, αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Το look της ταιριάζει τέλεια με το αψεγάδιαστο πρόσωπό της, αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ πρέπει σ’ αυτό το σημείο να σημειώσουμε και το πόσο πολύ της πάει το καστανό χρώμα!

Δες εδώ τις αποχρώσεις στα μαλλιά που θα είναι trend το Φθινόπωρο.

Το κούρεμα της Charlize Theron

View this post on Instagram

She’s baaaaack #Fast9

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on Sep 2, 2019 at 6:28am PDT

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα haircut που θα υιοθετηθεί από πολλές θαυμάστριές της!

Ποια είναι η ιστορία του bowl cut;

Aρχικά, πρέπει να μάθεις ότι το bowl cut ονομάστηκε έτσι επειδή είναι σαν να πήρε κάποιος ένα μπολ, να το τοποθέτησε στο κεφάλι και να κούρεψε ό,τι περίσσευε!

Στα πιο παλιά χρόνια, ήταν πολύ της μόδας γιατί ήταν ένα εύκολο κούρεμα, που δεν χρειαζόταν επαγγελματίας για να το κάνει. Οι άνθρωποι έπαιρναν όντως ένα μπολ- κατσαρόλα στο μέγεθος του κεφαλιού και έκοβαν όλα τα μαλλιά που περίσσευαν απ’ το μπολ.

View this post on Instagram

Who likes? @inmadelope #shorthair #bowlcut #shorthairstyles #playa #plage #modernstyle #hairshort #haare #bowlhaircut #bowlcuts #tattooinspiration

A post shared by Coupes de cheveux originales (@coupesdecheveuxoriginales) on Aug 3, 2019 at 9:46am PDT

Σε μερικούς πολιτισμούς, ήταν ένα κανονικό είδος κουρέματος. Σε άλλες κουλτούρες, το καπελάκι θεωρείτο χαρακτηριστικό της φτώχειας, υποδηλώνοντας ότι αυτός που είναι κουρεμένος μ’ αυτό τον τρόπο δεν έχει την πολυτέλεια να επισκεφτεί ένα κομμωτήριο.

View this post on Instagram

My hair has finally grown into a bowl cut

Keywords
Τυχαία Θέματα