Glazed Donut Nails: Το πιο hot trend στο καλοκαιρινό μανικιούρ είναι εμπνευσμένο από την Hailey Bieber – Μάθε πώς θα το φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι!

13:56 18/8/2022 - Πηγή: iPop

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουν εμφανιστεί έστω και μία φορά στην αρχική σου στο TikTok τα νύχια της Hailey Bieber, εκτός κι αν δε ζεις σε αυτόν τον κόσμο! Το «Glazed Donut Nail» είναι το απόλυτο beauty trend του καλοκαιριού και μία αναζήτηση του hashtag #HaileyBieberNails στο TikTok, οι 78 εκατομμύρια προβολές των βίντεο θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τον λόγο που έχουμε ενθουσιαστεί! Σήμερα, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να μάθουμε πώς θα φτιάξουμε το μανικιούρ της Hailey Bieber!

Αναρωτιέσαι τι είναι τα νύχια «Hailey Bieber Glazed Donut»; Εμείς έχουμε την απάντηση! Είναι ένα μαργαριταρένιο ιριδίζον χρώμα, το οποίο επιτυγχάνεται με την εφαρμογή μιας ελαφριάς ουδέτερης βάσης τζελ και την επικάλυψη με πούδρα χρωμίου. Το αποτέλεσμα; Η απόχρωση ενός τέλεια λαχταριστού γλασέ ντόνατ!

Με πολύ απλά λόγια, επειδή δεν είμαστε και όλες ειδικές στο μανικιούρ, πρόκειται για ένα γαλακτερό μανικιούρ με μεταλλικό φινίρισμα, το οποίο εκ πρώτης όψεως κάνει και εφέ καθρέφτη. Τέλειο; Ναι!

Η Zola Ganzorigt, η οποία επιμελείται τα νύχια της Hailey Bieber κι έχει συνεργαστεί με άτομα όπως οι Kendall Jenner, Syndey Sweeney και Precious Lee, μοιράζεται όλες τις συμβουλές και τα κόλπα για να πετύχεις αυτά τα τέλεια νύχια!

Το τελευταίο beauty look της Hailey Bieber σε μεταμορφώνει σε καλοκαιρινή θεά

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Νύχια της Hailey Bieber: «The Original Glazed Donut Nail»

Η Ganzorigt δημιούργησε τα εμβληματικά για νύχια για την Hailey στο MET Gala. Μάλιστα, τονίζει «ήταν τόσο απρογραμμάτιστο και βγήκε τόσο όμορφο που έγινε viral». Έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα επειδή είναι τόσο απλό και κολακευτικό σε όλα τα σχήματα και μήκη νυχιών. «Ήταν διαφορετικό από τα συνηθισμένα χρώματα, καθώς η βάση είναι φυσική και κομψή», συμπληρώνει η Ganzorigt.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

«Πρέπει να βρεις πώς να αντιμετωπίσεις τη δυσκολία όπως έρχεται»: Η Hailey Bieber για άλλη μία φορά σου υπενθυμίζει πως η ζωή δεν είναι εύκολη, αλλά μπορείς να τα καταφέρεις

Το μόνο που χρειάζεται είναι μια λεπτή στρώση ουδέτερης απόχρωσης και μία σκόνη χρωμίου για λαμπερό αποτέλεσμα. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα λαμπερό top coat και ένα gel curing.

Αν δε φτιάχνεις μόνη σου τα νύχια σου, η Ganzorigt συνιστά να δείξεις στον ειδικό μία φωτογραφία και να μην προσπαθήσεις να του εξηγήσεις από μόνη σου. Μόνο τότε θα έχεις ακριβώς το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Glazed Donut Nails: Το πιο hot trend στο καλοκαιρινό μανικιούρ είναι εμπνευσμένο από την Hailey Bieber – Μάθε πώς θα το φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα