Get over him επιτέλους!

22:01 23/7/2014 - Πηγή: iPop

Όλες έχουμε βρεθεί σε κάποια φάση της ζωής μας να έχουμε αισθήματα για κάποιον ο οποίος πετάει χαρταετό και αν δεν αγνοεί πλήρως την ύπαρξη μας, μας αγνοεί συναισθηματικά. Το κακό στην υπόθεση, δεν είναι μόνο ότι αυτός δεν μας γουστάρει, αλλά το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί ένας άνθρωπος να μας πει κατάμουτρα Get over him επιτέλους!

Ας πάρουμε τα πράγματα, όμως, από την αρχή! Γνώρισες τον Λεωνίδα, ένα καλοκαίρι που έξω έβραζε ο τόπος και ενώ μέσα σου επικρατούσε ηρεμία, ξαφνικά ταράχθηκε το είναι σου, άρχισες

να βράζεις και έβλεπες καρδούλες να ξεπηδάνε από κάθε πόρο του δέρματος σου. Ήσουν τυχερή και μπόρεσες και τον προσέγγισες. Αρχίσατε να μιλάτε και οι καρδούλες γινόντουσαν πεταλούδες που ξέφευγαν από το στομάχι σου και ταξίδευαν στο χώρο! Δυστυχώς για σένα όμως ο πεταλούδος σου είχε καλά κλειστό το κουκούλι του και δεν δεχόταν ΚΑΝΕΝΑ μήνυμα. Δεν θα ασχοληθώ με το θέμα «δεν δέχεται κανένα μήνυμα σου» γιατί έχει γραφτεί βιβλίο, το οποίο έχει γίνει και ταινία και λέγεται «He is just not that into you» ελληνιστή…ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

Και αν και πήρες αυτά τα πρώτα μηνύματα, μάλλον δεν είχες διαβάσει το βιβλίο- δει την ταινία, δεν κατάφερες να βάλεις τους σωστούς υπότιτλους και να το λήξεις εκεί. Αποτέλεσμα; Μήνες μετά την πρώτη έμμεση απόρριψη, εσύ να συνεχίζεις να ασχολείσαι μαζί του και φυσικά οι πεταλούδες σου να έχουν μπει μέσα στις καρδούλες και πλέον να αγγίζεις τα όρια του ρεκόρ γκίνες….! Στραβωμένη από τα συναισθήματα τον έπιασες και του είπες πως αισθάνεσαι για εκείνον. Λες και δεν το είχε καταλάβει πριν τόσους μήνες, ήθελες να του το πεις άμεσα. Εκείνος διακριτικά σου είπε ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ και εσύ υποσχέθηκες στον εαυτό σου ότι θα τον ξεπεράσεις. Μάντεψε! Δεν τον ξεπέρασες! Και η ιστορία με τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τον ανύπαρκτο εγωισμό συνεχίστηκε μέχρι που τον ξαναέπιασες να του μιλήσεις! Μη τυχόν και τις 2 πρώτες φορές δεν το είχε καταλάβει…. Και σου είπε ακόμα πιο ξεκάθαρα ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΆΡΕΙ.

Το θέμα είναι, τι κάνεις τώρα; Όχι, άσε το ουίσκι (καλοκαιριάτικα ουίσκι;;;) κάτω, βγάλε τα καταθλιπτικά τραγούδια από το playlist που ακούς νυχθημερόν και κατάλαβε πως η ζωή δεν τελείωσε εδώ! Άκου τις φίλες σου –και εμάς- και κατάλαβε πως αν αυτός δεν σε θέλει μία δεν θα έπρεπε να τον θέλεις εσύ χίλιες… και όχι εγωιστικά… αλλά τελείως αντικειμενικά! Αν αυτός δεν θέλει να είναι μαζί σου και δεν μπορεί να εκτιμήσει το τι αξίζεις και το τι χάνει δεν μπορείς να του κάνεις πλύση εγκεφάλου για να τον πείσεις να το δοκιμάσει! Άρα, ήρθε η ώρα να προχωρήσεις παρακάτω. Όχι απαραίτητα να βρεις τον επόμενο, αλλά να σταματήσεις να σκέφτεσαι τον συγκεκριμένο!

Μην σκεφτείς πως θα βρεις άλλον, θα κυκλοφορήσεις μαζί του για να σε δει εκείνος και θα ζηλέψει τόσο που θα σε διεκδικήσει. Όχι, αυτό δεν θα γίνει! Το πιθανότερο είναι να τον δεις να ξεφυσάει ανακουφισμένος που δεν θα έχει την «τρελή» να του λέει κάθε 4-5 μήνες ότι τον γουστάρει! (καλά μπορεί να του πληγώσεις τον εγωισμό που έχασε το στανταράκι του και να τον ενοχλήσει… αλλά δεν θα κάνει το βήμα για την πολυπόθητη σχέση οπότε και σ αυτή την περίπτωση δώρον άδωρο!)

Επιπλέον, όταν θα περάσει ο καιρός εκείνος αν σε πετύχει κάπου τυχαία μπορεί να σε χαιρετήσει. ΟΧΙ, ΜΗ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩ μην σκεφτείς πως αυτό είναι σημάδι ότι σε θέλει! Όχι, δεν είναι σημάδι ότι άλλαξε άποψη! Είναι απλό σημάδι ότι εκείνος είναι ευγενικός άνθρωπος και τώρα που ξεθύμανε η επήρεια του «σε θέλω» που του είχες πει, θεωρεί ότι μπορεί να σε χαιρετήσει! Αν το πάρεις σαν σημάδι, αλήθεια, αυξάνεις τις πιθανότητες να τον κάνεις να μετακομίσει σε άλλη χώρα!

Και τέλος…. Είναι καλοκαίρι! Δεν χρειάζεται να ψάχνεσαι για σχέση! Πιθανότατα μάλιστα, στη περίπτωση (την τελείως φανταστική περίπτωση) που εκείνος έρθει γονυπετής και σε ικετεύει να είσαστε μαζί, εσύ θα ξενερώσεις! Τόσο καιρό μέσα στο μυαλό σου τον έχεις εκθειάσει και θεωρείς πως αυτός είναι και άλλος κανένας! Στη πραγματικότητα ο Λεωνίδας σου, δεν θυμίζει σε τίποτα τον Λεωνίδα με τους 300, που φαντάζεσαι εσύ!

Και αν θέλεις να πούμε και όλη την αλήθεια ξεκάθαρα, χωρίς όμορφα και γλυκά περιτυλίγματα… πλέον στα μάτια του είσαι η απελπισμένη γκόμενα που θα σέρνεται δίχως ίχνος εγωισμού στα πόδια του και ίσως -λέμε ίσως- αν έχει απίστευτες αναβροχιές να σε πάρει τηλέφωνο κανένα βράδυ για να περάσει να σε «δει». Αν θέλεις να είμαστε ακόμα πιο ειλικρινείς μεταξύ μας, ούτε το παραπάνω σενάριο υπάρχει περίπτωση να συμβεί για δύο λόγους: πρώτον δεν περνάς από το μυαλό του -ούτε- εκείνες τις στιγμές…και δεύτερον θα φοβηθεί πως αν σου δώσει τέτοιο αέρα θα κολλήσεις πάνω του όπως η νυχτερίδα κολλάει στα μακριά μαλλιά και δεν πρόκειται να ξεκολλήσεις ακόμα και με μεταμόσχευση τριχωτού κεφαλής!

Γι αυτό κοριτσάρα μου! Φόρεσε το μαγιό σου, βάλε τα λάδια σου, πιες το κοκτέιλ σου, διασκέδασε τη ζωούλα σου και Get over him επιτέλους! Δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι!

The post Get over him επιτέλους! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα