«Game Over» λέει ο Ερντογάν στην Ε.Ε.

19:27 1/10/2016 - Πηγή: iPop

«Φθάσαμε στο τέλος του παιχνιδιού», είπε ο Ταγίπ Ερντογάν, απευθυνόμενος στην Ε.Ε., σχολιάζοντας την ένταξη της Τουρκίας στην Ένωση, σε συνεδρίαση για την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Εθνοσυνέλευση στην Άγκυρα, ο Τούρκος Πρόεδρος κάλεσε την Ε.Ε. να δηλώσει ξεκάθαρα εάν είναι υπέρ ή κατά της ένταξης της Τουρκίας στην Ένωση.

«Δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο προκειμένου η Τουρκία να γίνει ένα κράτος μέλος κι εάν η ΕΕ το επιθυμεί, εμείς είμαστε έτοιμοι. Εκείνοι πρέπει να αποφασίσουν εάν θέλουν να συνεχίσουν με ή χωρίς την

Τουρκία. Το γεγονός ότι μας άφησαν να περιμένουμε επί θύραις εδώ και 53 χρόνια μαρτυρά τις προθέσεις τους απέναντί μας», πρόσθεσε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Παράλληλα, συνέχισε να εξαπολύει κατηγορίες τονίζοντας: «Η συμπεριφορά της Ευρώπης είναι ίδια με κάποιου που δεν θέλει να τηρήσει την υπόσχεσή του που έδωσε στην Τουρκία».

Η Τουρκία τήρησε πάντα τις δεσμεύσεις της απέναντι στην Ευρώπη» έκρινε ο πρόεδρος της Τουρκίας ο οποίος επιπλέον υπενθύμισε ότι η άρση της υποχρέωσης έκδοσης βίζας από τους Τούρκους υπηκόους προκειμένου να μεταβούν στην ΕΕ θα πρέπει να γίνει τον Οκτώβριο, έναν «μήνα που θα είναι σημαντικός

Photo: AFP

The post «Game Over» λέει ο Ερντογάν στην Ε.Ε. appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα