Full in love ο Γιώργος Χρανιώτης εκφράζει δημόσια την αγάπη του για την σύντροφό του!

17:18 24/6/2020 - Πηγή: iPop

Ο Γιώργος Χρανιώτης ανέβασε μια απ’ τις πιο γλυκές φωτογραφίες που έχουμε δει στο feed του για να εκφράσει δημόσια την αγάπη του για τη σύντροφό του, με αφορμή την επέτειο του γάμου τους!

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα βιώνουν την απόλυτη ευτυχία, αφού μόλις πριν από μερικές ημέρες ήρθε στη ζωή ο γιος τους.

Εκτός απ’ αυτό το γεγονός, όμως, το ζευγάρι κλείνει 2 χρόνια γάμου και ο ηθοποιός θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα.

Έκλεισαν δύο χρόνια από την ημέρα που ανέβηκαν

τα σκαλιά της εκκλησίας και ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται το χέρι του, εκείνο της συντρόφου του και του παιδιού τους.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε πόσο υπέροχο είναι που σήμερα, μετά από 2 χρόνια, πλέον του κρατούν το χέρι κι εκείνη και ο γιος τους!

Ήταν υπέροχο, που πριν από 2 χρόνια, μου κρατούσες το χέρι, την ώρα που παντρευόμασταν. Είναι όμως θαύμα κανονικό, που σήμερα, μετά από 2 χρόνια, δεν μου κρατάς το χέρι μόνο εσύ, αλλά κι ο γιός μας. Χρόνια σου πολλά μικρή μου. Σ’ ευχαριστώ, για το δώρο μας!

View this post on Instagram

Ήταν υπέροχο,που πριν από 2 χρόνια,μου κρατούσες το χέρι,την ώρα που παντρευόμασταν.Είναι όμως θαύμα κανονικό,που σήμερα,μετά από 2 χρόνια ,δεν μου κρατάς το χέρι μόνο εσύ,αλλά κι ο γιός μας.Χρόνια σου πολλά μικρή μου.Σ’ ευχαριστώ,για το δώρο μας #fiesta #anniversary #weddinganniversary #june #23june2018 #baby #babyboy #tinos

A post shared by Chraniotis Giorgos Official (@chraniotis_giorgos_official) on Jun 23, 2020 at 10:30am PDT

Το άρθρο Full in love ο Γιώργος Χρανιώτης εκφράζει δημόσια την αγάπη του για την σύντροφό του! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα