DIY κυματιστά μαλλιά παραλίας

13:02 19/5/2014 - Πηγή: iPop

Θα ήθελες να διατηρήσεις όλο το χρόνο τα υπέροχα κυματιστά μαλλιά που σου χαρίζει η παραλία; Το ίδιο κι εμείς!

Ναι, έχουν αλάτι, είναι ψιλομπερδεμένα, μπορεί να έχουν και λίγο άμμο, αλλά οι φυσικοί κυματιστοί που δίνει η θάλασσα δεν συγκρίνονται με κανέναν σίδερο για μπούκλες. Παραδέξου το, καλοκαίρι σε νησί έχεις βγει βράδυ χωρίς να λουστείς από τη θάλασσα. Τι θα απαντούσες αν σου λέγαμε ότι υπάρχει τρόπος να παρατείνεις το καλοκαίρι

ή στην περίπτωσή μας να αρχίσει νωρίτερα με κυματιστά μαλλιά που θα κάνεις μόνη σου στο σπίτι, πριν καν αρχίσεις τα μπάνια στην παραλία.

Τι χρειάζεσαιτα νωπά σου μαλλιάσεσουάρλακΣε 6 βήματα:Ξεκινάς με ελαφρώς βρεγμένο κεφάλι. Μπορείς να ξεκινήσεις να στεγνώνεις τα μαλλιά σου και να σταματήσεις λίγο πριν στεγνώσουν τελείως.Πιάσε μια τούφα και στριφογύρισέ τη σχεδόν μέχρι την κορυφή.Ενώ την κρατάς γυρισμένη, στέγνωσέ τη με το σεσουάρ ξεκινώντας από την κορυφή και πηγαίνοντας προς τα κάτω. Συνέχισε μέχρι να στεγνώσει τελείως.Ψέκασέ τη με λακ.Κάνε το ίδιο για όλο το κεφάλι και ψέκασε συνολικά με λακ.Γύρνα το κεφάλι ανάποδα και άσε να ξετυλιχτούν μόνα τους τα μαλλιά περνώντας απλώς τα χέρια σου.

Θα έχεις υπέροχα κυματιστά μαλλιά! Όχι σαν την πριγκίπισσα του παραμυθιού, αλλά σαν το κορίτσι της παραλίας!

Photos: ohsoprettythediaries.com

The post DIY κυματιστά μαλλιά παραλίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα