DIY αποσμητικό με 4 υλικά

10:32 2/10/2014 - Πηγή: iPop

Με την υγεία και την καθαριότητά μας δεν παίζουμε. Δεν θα σου προτείναμε, λοιπόν, αυτό το DIY αποσμητικό, αν δεν ήμασταν σίγουροι ότι είναι αποτελεσματικό και παράλληλα δεν είναι επιβλαβές για το δέρμα σου. Η συνταγή για να το φτιάξεις είναι πολύ φτηνή και εύκολη. Δημιουργείται με μόλις τρία βασικά συστατικά – μαγειρική σόδα, λάδι καρύδας, και καλαμποκάλευρο- που σημαίνει ότι είναι πιθανό να έχεις ό, τι χρειάζεσαι ήδη στο ντουλάπι σου.

Το συγκεκριμένο

DIY αποσμητικό δεν εγγυάται ότι θα εξαφανίσει τον ιδρώτα, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα προλάβει την κακοσμία. Τα συστατικά στα περισσότερα αποσμητικά σώματος, συντηρητικά και τεχνητά αρώματα, μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα μερικών ανθρώπων. Το συγκεκριμένο ενώ είναι πολύ αποτελεσματικό, είναι φιλικό στο δέρμα μας.

Τι θα χρειαστείς:

1/2 φλιτζάνι λάδι καρύδας

1/4 φλυτζάνι καλαμποκάλευρο

1/4 φλιτζανιού μαγειρική σόδα

1/8 -1/4 κουταλάκι αιθέριο έλαιο (Μας αρέσει η λεβάντα και το λεμονόχορτο, αλλά μη διστάσεις να επιλέξεις το αγαπημένο σου)

Πώς θα φτιάξεις το DIY αποσμητικό:Εάν το λάδι καρύδας είναι σε στερεά κατάσταση, βάλτο στο φούρνο μικροκυμάτων για 10 δευτερόλεπτα (μέχρι να λιώσει πλήρως).Ανάμειξέ το με το αιθέριο έλαιο.Πρόσθεσε το καλαμποκάλευρο και τη σόδα και ανακάτεψε μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα.Βάλτο σε ένα βάζο ή σε μια άδεια συσκευασία αποσμητικού για να μπορείς να το εφαρμόσεις.Tip

Δοκίμασε να φτιάξεις και το αποσμητικό που σου είχαμε προτείνει στο παρελθόν.

Photos: gnowfglins.com, greatist.com

The post DIY αποσμητικό με 4 υλικά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα