Brachel: Το κούρεμα της Brigitte Bardot έχει κάτι από Rachel και γίνεται viral στο TikTok! – Δες πώς μπορείς να τα αποκτήσεις και να γίνεις το 60s girl που πάντα ονειρευόσουν

17:03 27/7/2022 - Πηγή: iPop

Η Brigitte Bardot θα είναι για πάντα το είδωλό μας και τα μαλλιά της για άλλη μία φορά γίνονται viral! Ναι, έχουμε 2022 κι ακόμα νοσταλγούμε εκείνες τις εποχές, καθώς η εντυπωσιακή εμφάνισή της αποτελεί σημείο αναφοράς για αμέτρητα στυλ, είτε αυτά αυτά αφορούν beauty looks, είτε την μόδα.

Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Shay Sullivan, η οποία μοιάζει με την Brigitte Bardot, έχει γίνει viral στο TikTok χάρη στο

νέο της κούρεμα, το οποίο συνδυάζει τη χαρακτηριστική εμφάνιση της σταρ της δεκαετίας του ’60 και μερικές πινελιές της δεκαετίας του ’90, à la Jennifer Aniston

Και τώρα που το σκέφτομαι…Μήπως μπορούμε να ονομάσουμε το συγκεκριμένο κούρεμα «Brachel»; Γιατί όχι;

Το διάσημο χτένισμα της “Rachel” από “Τα Φιλαράκια” επέστρεψε! Υιοθέτησε αγαπημένο look με αυτά τα τρία βήματα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brigitte Bardot (@brigittebardotofficial)

Κούρεμα Brigitte Bardot: Αναλυτικά πώς θα το πετύχεις

Η Shay αποφάσισε να αλλάξει την ταλαιπωρημένη εμφάνισή της και να μεταφερθεί για λιγάκι στην δεκαετία του 60. Επέλεξε, δηλαδή, να κουρευτεί σαν την Brigitte Bardot, έχοντας πολλά layers, μία κομψή φράντζα στο μπροστινό μέρος της κεφαλής της και όγκο στο πίσω μέρος.

@shaysullivann

A little behind of scenes of this iconic haircut!!

Music For a Sushi Restaurant – Harry Styles

Η TikToker, στη συνέχεια, αποκάλυψε τι ακριβώς ζήτησε από τον κομμωτή της, στον οποίο είπε: «Θέλω πολλά layers, και μετά μία έντονη φράντζα στο πρόσωπό μου, καθώς μου αρέσει αρκετά αυτή η drama εμφάνιση».

Χιλιάδες TikTokers έσπευσαν να σχολιάσουν και να κάνουν likes στο βίντεο της, με αποτέλεσμα το κούρεμα της κοπέλας να γίνει viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Αρκετοί ήταν αυτοί που στα σχόλια δεν μπορούσαν να αποφασίσουν ποια ήταν η έμπνευση πίσω από την συγκεκριμένη εμφάνιση. «Μοιάζει με την Rachel Green», έγραψε ένας χρήστης με αρκετούς άλλους να συμφωνούν μαζί του λέγοντας: «Με την Rachel, αλλά με λίγο περισσότερα στοιχεία τζαζ; Είναι πανέμορφο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brigitte Bardot (@brigittebardotofficial)

Butterfly haircut: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις πριν τολμήσεις το απόλυτο hair trend του καλοκαιριού!

Κάποιοι άλλοι χρήστες του TikTok την παρομοίωσαν με την Claudia Schiffer, την Goldie Hawn και φυσικά την Brigitte Bardot. Όπως και να έχει, όλοι κατέληξαν στο εξής σχόλιο: «Μοιάζει με κάποια που βγήκε κατευθείαν από περιοδικό μόδας της δεκαετίας του ’60. Απλά πανέμορφη!» 

Όσο για το bouncy styling, η Shay έδωσε, επίσης, μια συμβουλή στους followers της για το πώς διατηρεί τα μαλλιά της ογκώδη όλη την ημέρα. «Χρησιμοποιώ πολλά προϊόντα! Ο αφρός μαλλιών είναι το αγαπημένο μου προϊόν και μετά τα hair spray. Τα μαλλιά του καθενός, βέβαια, είναι διαφορετικά», σημείωσε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Brachel: Το κούρεμα της Brigitte Bardot έχει κάτι από Rachel και γίνεται viral στο TikTok! – Δες πώς μπορείς να τα αποκτήσεις και να γίνεις το 60s girl που πάντα ονειρευόσουν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα