Bordeline Festival στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

16:31 2/4/2014 - Πηγή: iPop

Μουσική, performances, αυτοσχεδιασμοί. Αυτό είναι το Bordeline Festival στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών το οποίο έχει μπει στις ζωές μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια! Φέτος θα το απολαύσουμε από τις 4 έως τις 9 Απριλίου!

Οι performances του Bordeline Festival στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, ξεκινούν την Παρασκευή 4/4 με τον Χρίστο Χονδρόπουλο του free jazz γκρουπ Xysm,

τη Βελγίδα βιολίστρια Julia Eckhardt του γκρουπ Incidental Music με τον Γάλλο εξπέρ sound artist Manu Holterbach και τον Αμερικάνο σαξοφωνίστα Andre Vida με τον Βερολινέζο Rashad Becker.

Το Σάββατο 5/4 αναλαμβάνουν τη σκυτάλη ο Μαρίνος Κουτσομιχάλης, ο Βρετανός Theo Burt και ο πολωνικής καταγωγής Γάλλος μπασίστας Kasper T. Toeplitz ο οποίος συνεργάζεται με τη Γαλλίδα χορογράφο Myriam Gourfink.

Την Κυριακή 6/4 ο Spyweirdos (Σπύρος Πολυχρονόπουλος ) συνεργάζεται με τον Γάλλο συνθέτη και αυτοσχεδιαστή Lionel Marchetti. Η Αμερικανίδα sound artist και εικαστική καλλιτέχνις Marina Rosenfeld με την Κορεάτισσα συνεργάτιδά της Okkyung Lee. Τέλος, ο Λιβανέζος Tarek Atoui έρχεται στη Στέγη.

Το κλείσιμο του φεστιβάλ, την Τρίτη 8 και Τετάρτη 9/4, αναλαμβάνει ο Ryoji Ikeda.

Info!

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση

Λεωφ. Συγγρού 107-109

Tηλ:2109005800

Από 4/4 Eώς 9/4

Είσ.: € 18 ανά ημέρα, μειωμένο € 10, άνεργοι € 5.

The post Bordeline Festival στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα