Beauty tips που θα λατρέψεις

11:31 19/4/2014 - Πηγή: iPop

Θέλεις να λάμψεις, αλλά χωρίς να δώσεις μια περιουσία σε καλλυντικά και κρέμες. Το ξέρουμε. Γι” αυτό συσκεφθήκαμε, καταθέσαμε πληροφορίες, μιλήσαμε με γιαγιάδες και θείες, ανοίξαμε ντουλάπια και βιβλία πολυκαιρισμένα και καταλήξαμε σε beauty tips που θα λατρέψεις. Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να βγεις στα φαρμακεία και στα καταστήματα. Δεν θα ξοδέψεις ευρώ. Έχεις τα πάντα, στην κουζίνα και στο μπάνιο

σου.

Βαζελίνη

Η βαζελίνη λοιπόν, είναι ένα από τα πιο «έξυπνα» προιόντα που θα εξασφαλίσουν την λάμψη σου. Είναι απίστευτο το τι μπορείς να κάνεις. Σημείωσε μερικά μυστικά.

Βάλε σε ένα βαμβάκι λίγη βαζελίνη και αφαίρεσε το μακιγιάζ ακόμα και από τα μάτιαΦροντίζει τις βλεφαρίδες (κάποιοι ορκίζονται ότι τις μεγαλώνει κιόλας)Άπλωσε μια στρώση στα χείλη, πριν το κραγιόνΒάλε μια μικρή ποσότητα στην χτένα σου και χτένισε τις άκρες των μαλλιών σου. Προστατεύει από την ψαλίδα.Ανάμειξε λίγο κραγιόν, με ελάχιστη βαζελίνη. Χρησιμοποίησέ το, σαν ρουζ, όταν ξεμείνεις.Τρίξε λίγη βαζελίνη στα σημεία που φοράς άρωμα. Θα το διατηρήσει περισσότερη ώρα «ζωντανό».Τρίψε αγκώνες και φτέρνες. Σε σώζει από σκασμένο δέρμα

Ξύδι από μήλο

Όλοι συμφωνούν ότι είναι εξαιρετικό για την υγεία μας. Λίγοι ξέρουν όμως ότι είναι εκπληκτικό και σαν καλλυντικό.

Έχεις πιτυρίδα; Ξύδι μήλου! Μην το πιεις. Λούσου και θα μας θυμηθείς.Βρέξε ένα βαμβάκι και άπλωσέ το σε όλο το πρόσωπό σου. Βοηθά εξαιρετικά σε περιπτώσεις ακμής.Άπλωσε στις σκούρες κηλίδες στο δέρμα σου. Βοηθά στην ομοιοχρωμία της επιδερμίδας.

Λάδι καρύδας

Το coconut oil δεν είναι πολύτιμο μόνο στην κουζίνα. Λειτουργεί άριστα και στην κοσμετολογία. Διάβασε σε τι βοηθά.

Θέλεις βελούδινα πόδια; Άρχισε να τα ξυρίζεις με λάδι καρύδας.Χρησιμοποίησέ το σε ολόκληρο το σώμα. Έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και μυρίζει υπέροχα.Βάλτο στα νύχια σου. Θα τα δυναμώσεις.Δρα ως καταπραυντικό στο έκζεμα.Μαζί με λίγο κραγιόν, γίνεται σούπερ lip gloss.

Προιόντα μακιγιάζ σε διπλό ρόλοΗ μάσκαρά σου μπορεί να γίνει και eye liner. Πώς; Βούτα μέσα ένα λεπτό πινελάκι και τράβηξε τη γραμμή στο μάτι σου. Απλό ε;Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο και φαίνεται λευκή ρίζα; Πάρε μάσκαρα και βάψε.Το ρουζ σου, είναι και σκιά για τα μάτια σου, ειδικά αν είναι σε γήινο τόνο!Ανάμειξε σκιά ματιών με το κραγιόν σου για να αλλάξεις την απόχρωσή του.

Λεμόνι και οξέα φρούτωνΤρίψε τους αγκώνες σου με λεμόνιΒοηθά στη λεύκανση του δέρματος και απομακρύνει τις κηλίδες και τις δυσχρωμίεςΑμάμειξε χυμό λεμονιού και νερό σε ίσα μέρη. Ψέκασε τα μαλλιά σου, για να ανοίξεις τον τόνο τους.Χρησιμοποίησε μια φέτα ανανά, αντί για σφουγγάρι και τρίψε το σώμα σου, όταν κάνεις ντουζ.Πολτοποίησε μια φράουλα. Πρόσθεσε μαγειρική σόδα και βούρτσισε με το μείγμα τα δόντια σου. Θα λάμψουν!

Οι μαγικές ιδιότητες των αυγών

Όσο φτιάχνεις ομελέτα για το πρωινό, κλέψε δυο αυγά και κράτα τα, για το beaute time της ημέρας.

Άπλωσε ασπάδια αυγών κάτω από τα μάτια. Άφησέ το να στεγνώσει. Θα πάρει τις σακούλες και το πρήξιμο.Έχεις λιπαρή επιδερμίδα; Κάνε μάσκα με ασπράδι αυγού. Θα δεις αμέσως διαφορά.Ετοίμασε το δικό σου gel και ψέκασε τα μαλλιά σου. Νερό και ασπράδι αυγού. Σε μπουκαλάκι βαποριζατέρ.Ένα ολόκληρο αυγό, είναι η καλύτερη μάσκα για τις κατεστραμένες τρέσες.

The post Beauty tips που θα λατρέψεις appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα