8 τρόποι να επισκεφτείς online τον Αϊ Βασίλη φέτος!

20:55 30/11/2020 - Πηγή: iPop

O Αϊ Βασίλης δεν ακυρώνει τα Χριστούγεννα για φέτος αλλά σίγουρα θέλει να μείνουμε ασφαλείς στο σπίτι! Καθώς το 2020 πλησιάζει στο τέλος του, οι χριστουγεννιάτικες διακοπές θα είναι πολύ διαφορετικές φέτος… Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν θα γιορτάσουμε! Υπάρχουν τρόποι να επισκεφτείς τον Αϊ Βασίλη online και είναι όλοι μοναδικοί!

Δεδομένου

ότι βρισκόμαστε εν μέσω μιας πανδημίας, πολλοί άνθρωποι αισθάνονται πολύ διαφορετικά φέτος για τις γιορτές… Και σίγουρα δεν θα είναι πολλοί εκείνοι που θα καταφέρουν να ταξιδέψουν μέχρι το χωριό του Αϊ Βασίλη. Γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε μερικούς απ’ τους καλύτερους τρόπους για να επισκεφτείς τον Αϊ Βασίλη, απλά φέτος αυτή η συνάντηση θα είναι… διαδικτυακή!

Πρόκειται για υπέροχες ιδέες που θα ζωντανέψουν το κλίμα των Χριστουγέννων και θα ενώσουν όλη την οικογένεια! Μπορεί φέτος τα παιδιά να μην έχουν την ευκαιρία να καθίσουν δίπλα στον Αϊ Βασίλη και να φωτογραφηθούν, αλλά μπορούν να αλληλεπιδράσουν μαζί του μέσα από την οθόνη του υπολογιστή!

8 τρόποι να επισκεφτείς online τον Αϊ Βασίλη φέτος!

Santa Cameo

Με τιμές που ξεκινούν απ’ τα 25 δολάρια, μπορείς να κλείσεις μια video κλήση με τον Αϊ Βασίλη! Εάν δεν είσαι εξοικειωμένος με την πλατφόρμα, να σε ενημερώσουμε πως μπορείς να κάνεις μια εντελώς προσωποιημένη κλήση ή ακόμα και να έχεις ζητήσει να μεταδώσει ένα συγκεκριμένο μήνυμα!

Εάν τώρα ψάχνεις για κάτι πιο οικονομικό, θα βρεις και chat σε χαμηλότερες τιμές. Απλά γράψε Santa στην αναζήτηση και βρες αυτό που σου ταιριάζει!

JingleRing μήνυμα ή live video κλήση

Αν ψάχνεις για μια πιο διαδραστική εμπειρία video με τον Άγιο Βασίλη, το JingleRing είναι μια υπηρεσία που πρέπει να λάβεις υπόψη. Όπως και με το Cameo, μπορείς να κάνεις κράτηση προσαρμοσμένων ηχογραφημένων μηνυμάτων με τιμές που ξεκινούν απ’ τα 19,95 $, αλλά μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις την πλατφόρμα για να συνομιλήσεις σε πραγματικό χρόνο με τον Αϊ Βασίλη!

Santa The Experience

Μέσα σε 12 λεπτά, θα μιλήσεις με τον Αϊ Βασίλη, θα ξεναγηθείς στον Βόρειο Πόλο και το σπίτι του, ενώ θα δεις και το εργοσάσιο παιχνιδιών. Την ξενάγηση αναλαμβάνουν φυσικά τα αγαπημένα μας ξωτικά!

Live Calls with Santa

Το Live Calls with Santa είναι μια πρωτοβουλία γονέων που ελπίζουν να φέρουν το γιορτινό κλίμα σε οικογένειες σε όλο τον κόσμο! Μπορείς να φτιάξεις την εμπειρία όπως την θέλεις και να κάνεις ένα φαντστικό δώρο στο παιδί σου!

Hire Santa

Άνθρωποι με εμπειρία που ασχολούνται με την διοργάνωση εξατομικευμένων εμπειριών για τα Χριστούγεννα, αποφάσισαν φέτος να εκμεταλλευτούν τις γνώσεις τους και να δημιουργήσουν virtual εμπειρίες!

Zoom Santa Claus

O Santa Ed Taylor είναι ακριβός, οι κλήσεις ξεκινούν απ’ τα 100 δολάρια, αλλά είναι το κάτι άλλο! Πρόκειται για έναν επαγγελματία ηθοποιό Αϊ Βασίλη που ξέρει αυτή τη δουλειά εδώ και χρόνια και την κάνει πολύ καλά! Αν δεν θέλεις να δώσεις τόσα χρήματα, μπορείς να λάβεις ένα προσωποιημένο -αλλά όχι live- video από εκείνον!

Santaland At Home

Πρόκειται για μια μοναδική, δωρεάν, online εμπειρία! Από τις 27 Νοεμβρίου, οι χρήστες μπορούν να συνδέεονται στον ιστότοπο και να ξεκινάνε ένα εξατομικευμένο ψηφιακό ταξίδι στον Βόρειο Πόλο που περιλαμβάνει μια εικονική περιήγηση, μια συνάντηση και συνομιλία με τα ξωτικά του Αϊ Βασίλη και μερικά εορταστικά παιχνίδια. Μπορείς επίσης να τραβήξεις και μια selfie με τον Άγιο Βασίλη!

Συνομιλία με τον Αϊ Βασίλη μέσα από μια εφαρμογή στο κινητό

Φυσικά, υπάρχει και το Santa app. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές τόσο στο Apple App Store όσο και στο Google Play Store και μπορείς να διαλέξεις ανάμεσά τους για το ποια προτιμάς!

Φέτος, επισκέψου τον Αϊ Βασίλη online και μπες στο γιορτινό κλίμα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο 8 τρόποι να επισκεφτείς online τον Αϊ Βασίλη φέτος! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα