7 τρόποι να φορέσεις το αγαπημένο σου φούτερ ακόμα και με ρούχα που νομίζεις ότι δε ταιριάζει!

17:01 5/12/2020 - Πηγή: iPop

Όλες έχουμε το αγαπημένο μας φούτερ! Τις περισσότερες φορές μάλιστα είναι και αρκετά φαρδύ. Σίγουρα όταν το βλέπεις έρχεται στο μυαλό σου ένα πιο χαλαρό ντύσιμο και σίγουρα μόνο για το σπίτι ή για να πεταχτείς στην κολλητή σου για καφέ. Ωστόσο δεν είναι πάντα έτσι! Υπάρχουν εφτά διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις το φούτερ σου πάντα και παντού αρκεί να το συνδυάσεις με έξυπνο τρόπο.

7 τρόποι να φορέσεις το φούτερ σου με στυλ

Το μαύρο σου το φούτερ με το αγαπημένο σου skinny τζιν, μαύρο μποτάκι και το παλτό σου για τη βόλτα!

Για

μία πιο αθλητική εμφάνιση, το αγαπημένο σου φούτερ μαζί με μαύρο τζιν ή κολάν και τα λευκά σου sneakers.

Για τα φούτερ σε παλ χρώματα ιδανική επιλογή είναι ένα τζάκετ από πάνω σε κοντινό χρώμα με το αγαπημένο σου τζιν για μία πιο girly εμφάνιση!

Το λευκό σου φούτερ μαζί με ένα ζιβάγκο από μέσα για τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα σε σκούρο χρώμα για να κάνει αντίθεση, μαζί με το αγαπημένο σου τζιν και το μακρύ σου παλτό. Ένα ψηλό μποτάκι μπορεί να κάνει τη διαφορά και για ένα πιο επίσημο look

Η πιο chic εμφάνιση με το φούτερ σου μπορεί να συμβεί με ένα chino παντελόνι, το παλτό σου και ένα καπέλο.

Με φούστα και τακούνι μπορεί να μη το είχες φανταστεί ποτέ το αγαπημένο σου φόρεμα και όμως μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ ωραίο outfit με μοναδικό στυλ!

Με την αγαπημένη σου φόρμα και το αθλητικό σου παπούτσι για casual εμφανίσεις και γιατί όχι με το παλτό σου για να είσαι και ζεστή.

Όπως κι αν θες να φορέσεις το αγαπημένο σου φούτερ, αν το συνδυάσεις σωστά δε θα σε απογοητεύσει ποτέ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 7 τρόποι να φορέσεις το αγαπημένο σου φούτερ ακόμα και με ρούχα που νομίζεις ότι δε ταιριάζει! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα