6 « γυναικείες δουλειές » που πρέπει να ξέρει κάθε άνδρας

15:01 1/4/2014 - Πηγή: iPop

Γυναίκες, μην ξυπνά το φεμινιστικό σας! Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν ανδρικές και γυναικείες δουλειές. Άλλα, οι περισσότεροι/ες από εμάς μεγαλώσαμε σε σπίτια στα οποία οι άνδρες δεν πλησίαζαν κοντά σε κουζίνα, σφουγγαρίστρα, πλυντήριο κλπ. Ευτυχώς αυτά άλλαξαν και πλέον οι άνδρες μπορούν να γίνουν χρήσιμοι -και όχι διακοσμητικοί- στην οργάνωση του σπιτιού και του νοικοκυριού.

Σημείωση: Από τη λίστα λείπουν όλα τα μερεμέτια (υδραυλικά, άλλαγμα λάμπας, κουβάλημα) διότι τα θεωρούμε αυτονόητα για άνδρες. Επίσης, λείπει το μαγείρεμα -γνωρίζουμε πλέον ότι οι καλύτεροι chef

στον κόσμο είναι άνδρες.

Ράψιμο κουμπιού: Δεν είναι κόπος για τη γυναίκα να το κάνει. Αλλά είναι γελοίο για τον άνδρα να μην μπορεί να το κάνει.Σιδέρωμα πουκαμίσου: Δεν δικαιολογείται κοτζάμ μαντράχαλοι να έχουν καθιερώσει το στιλ «τσαλακωμένο πουκάμισο» ή να περιμένουν τη μαμά τους για να βγουν από το σπίτι.Σφουγγάρισμα: Όταν χύνεται Coca Cola ή ποτό στο πάτωμα, δεν τα κοιτάμε. Σφουγγαρίζουμε.Άλλαγμα πάνας: Είσαι νέος μπαμπάς. Πώς θα ζήσεις την εμπειρία αν δεν αλλάξεις μια πάνα;Πλύσιμο πιάτων: Οι στοίβες πιάτων στο νεροχύτη είναι φοιτητικό συνήθειο, ανθυγιεινό, αντιαισθητικό και σιχαμένο.Αφαίρεση δύσκολων λεκέδων: Εδώ θα εντυπωσιάσεις, αν είσαι άνδρας. Είσαι σε ραντεβού, χύνεται το κόκκινο κρασί στο φόρεμα της συνοδού και γίνεται πανικός. Δεν είναι ψαρωτικό να πεις «Ξέρω τη λύση, λευκό κρασί πρέπει να βάλεις;». Διαβάστε περισσότερα εδώ.

The post 6 « γυναικείες δουλειές » που πρέπει να ξέρει κάθε άνδρας appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα