4 tips για να αποκτήσεις τα τέλεια φρύδια σε λίγα μόνο λεπτά

18:32 4/3/2016 - Πηγή: iPop

Τα φρύδια είναι ένα σημείο του προσώπου σου το οποίο σε προβληματίζει πολύ. Ζηλεύεις όσες βλέπεις να έχουν τέλειο σχήμα και θες σαφώς να τις αντιγράψεις. Το τέλειο σχήμα των φρυδιών, όμως, δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο και φυσικά συμβουλές που θα κάνουν τη διαδικασία ακόμα πιο εύκολη.

Ποια είναι τα 4 βασικά tips τα οποία πρέπει να γνωρίζεις για να αποκτήσεις τα τέλεια φρύδια;Μην ξεχνάς το βουρτσάκι: Καλό θα ήταν πριν ακόμα ξεκινήσεις το βγάλσιμο να χτενίσεις με το βουρτσάκι τα φρύδια
σου προς όλες τις κατευθύνσεις. Να παρατηρείς την φορά της τρίχας και να επιλέξεις στη συνέχεια ποιες θα τραβήξεις.Διάλεξες καλό τσιμπιδάκι; Για την φροντίδα των φρυδιών είναι πολύ βασικό είναι επιλέξεις το κατάλληλο τσιμπιδάκι. Το ποιο βολεύει τον καθένα είναι τελείως υποκειμενικό. Επέλεξε, λοιπόν, αυτό το οποίο είναι εύκολο στη χρήση για ΄σένα. Να θυμάσαι πως τα βολικά εργαλεία είναι αυτά τα οποία κάνουν τη σωστή δουλειά οπότε, σίγουρα θα ένα καλό τσιμπιδάκι θα σε βοηθήσει.Το κάθε πρόσωπο είναι διαφορετικό, όποτε βρες το σχέδιο το οποίο ταιριάζει στο δικό σου και κάντο.Η διαδικασία θα γίνει ακόμα πιο εύκολη αν τα βγάλεις μετά το μπάνιο. Τότε, το τράβηγμα της τρίχας θα είναι λιγότερο επώδυνο.

The post 4 tips για να αποκτήσεις τα τέλεια φρύδια σε λίγα μόνο λεπτά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα