3 τρόποι να πετύχεις τον έρωτα στα θρανία

20:31 28/9/2014 - Πηγή: iPop

Άλλη μια σχολική χρονιά ξεκίνησε και λογικά ένας καινούριος έρωτας. Πως μπορείς, όμως, να σιγουρευτείς ότι θα ζήσεις τον αληθινό έρωτα στα θρανία;

Σίγουρα θυμάσαι τον πρώτο έρωτα στα θρανία, όλοι τον θυμούνται. Αν δεν τον έχεις ζήσει, όμως, τότε μην αγχώνεσαι, γιατί το iPop σε εξοπλίζει με τα καλύτερα tips για να βρεις το όμορφο συναίσθημα την φετινή χρονιά. Πρέπει να θυμάσαι, όμως, το πιο σημαντικό tip στη ζωή σου. Να είσαι ο εαυτός σου και να παίρνεις μόνη σου τις αποφάσεις σου.

Ντύσιμο

Φρόντισε να νιώθεις άνετα με το ντύσιμο σου και όχι για να εντυπωσιάσεις. Όταν είσαι χαλαρή μέσα σ’αυτά που φοράς, τότε σίγουρα θα είσαι άνετη και σαν άτομο. Αυτό πρέπει να το πετύχεις.

Αεράτη

Άσε τον Cool εαυτό σου έξω. Μην τον θάβεις βαθιά μέσα σου. Είναι κρίμα να χαραμίσεις μέρες από τη ζωή σου με τα «πρέπει», άσε τον εαυτό σου με τα «θέλω» του.

Υπομονή

Πάνω απ’όλα πρέπει να έχεις υπομονή με όσα κάνεις. Είναι η καταλληλότερη επιλογή για τις μοναχικές νύχτες. Όταν οι φίλες σου είναι με κάποιον, λογικό είναι να θέλεις να το ζήσεις και εσύ. Μείνε ήρεμη και κάνε υπομονή. Ο σύντροφος σου είναι κάπου και σκέφτεται ακριβώς το ίδιο. Θα βρεθείτε.

The post 3 τρόποι να πετύχεις τον έρωτα στα θρανία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα