3 tips για να νικήσεις την αγωνία

15:02 1/10/2014 - Πηγή: iPop

Πολλές φορές καταλαβαίνεις πώς έχεις πολύ αγωνία ή άγχος, όπως και αν το πεις είναι σχεδόν το ίδιο. Περιμένεις μια απάντηση για δουλειά ή τι θα γίνει με τα χρήματα που σου χρωστάει ένας φίλος από τα παλιά για να ξεπληρώσεις επιτέλους τους λογαριασμούς. Έτσι, δεν μπορείς να ηρεμείς και το μυαλό σου πλημμυρίζει από σκέψεις. Θα σου μάθουμε, λοιπόν, πώς να νικήσεις την αγωνία για να μπορέσεις επιτέλους να χαλαρώσεις.

Πώς θα μπορέσεις να κινήσεις την αγωνία;Κράτα το μυαλό σου απασχολημένο: Μη δίνεις το περιθώριο στον εαυτό σου να σκέφτεσαι αυτά που σε απασχολούν διαρκώς. Κράτα απασχολημένη τη
σκέψη σου είτε διαβάζοντας ένα βιβλίο είτε κάνοντας το αγαπημένο σου άθλημα.Απέβαλε την κακή σκέψη: Αν σκέφτεσαι αρνητικά τίποτα δε θα σου πάει καλά. Οπλίσου, λοιπόν, με αισιοδοξία και κάνε συνεχώς τις πιο θετικές σκέψεις που μπορείς, ακόμα και αν είναι τελείως υπερβολικές δεν έχεις να χάσεις τίποτα.Απομόνωσε όποιον πιστεύεις ότι σε αγχώνει: Υπάρχουν άτομα που σου δημιουργούν υπερένταση. Καλό θα ήταν για λίγες μέρες να απομονωθείς από αυτά τα άτομα και να προσηλωθείς στα θέλω σου.Συμβουλή!

Ακόμα και αν τα πράγματα δεν πάνε, όπως τα θες μη χάσεις το θάρρος σου, συνέχισε να προσπαθείς για το καλύτερο γιατί, όπως λέμε και εμείς το καλό θα νικήσει και μία μέρα θα καταφέρεις αυτά που θες.

The post 3 tips για να νικήσεις την αγωνία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα