3 χτενίσματα που θα σβήσουν χρόνια από το πρόσωπο σου

14:01 30/3/2016 - Πηγή: iPop

Όσο περνούν τα χρόνια κάνεις τα πάντα για να μην φαίνεται η ηλικία σου. Σεβαστό! Και επειδή ξέρουμε πως πραγματικά χαίρεσαι όταν αυτοί που ακούν την ηλικία σου δεν πιστεύουν στα αυτιά τους θα σου αποκαλύψουμε πολλά. Θα σου παρουσιάσουμε, λοιπόν, τρία χτενίσματα τα οποία θα σβήσουν χρόνια από το πρόσωπο σου και είμαστε σίγουροι πως θα τα λατρέψεις.

Ποια είναι τα χτενίσματα
τα οποία θα σβήσουν χρόνια από το πρόσωπο σου;Σφιχτή κοτσίδα ή ο κότσος: Η σφιχτή κοτσίδα θα τεντώσει το πρόσωπο σου και θα σε απαλλάξει από τις ρυτίδες χωρίς να το καταλάβεις. Το δέρμα σου θα μοιάζει πιο σφιχτό και νεανικό. Προσοχή, μόνο μην το παρακάνεις γιατί τότε το θέαμα θα είναι απογοητευτικό.
Αφέλειες: Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες γυναίκες, καθώς τα χρόνια περνούν κόβουν αφέλειες. Έτσι κρύβουν το μέτωπο σου και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να δει τις ρυτίδες που μπορεί να υπάρχουν.
Τα ίσια μαλλιά: Αν θες να φαίνεσαι πιο νέο ένα απλό ίσιωμα είναι πιο ασφαλής επιλογή. Θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο νέα και πιο γλυκιά. Σε καμιά των περιπτώσεων μην κρεπάρεις τις τρίχες σου γιατί τότε τα χρόνια σου θα πάρουν την ανιούσα.

The post 3 χτενίσματα που θα σβήσουν χρόνια από το πρόσωπο σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα