23χρονος Ρομά ομολόγησε ότι πυροβόλησε το βράδυ του θανάτου του 11χρονου

15:42 10/6/2017 - Πηγή: iPop

23χρονος Ρομά ομολόγησε ότι πυροβόλησε το βράδυ του θανάτου του 11χρονου στο Μενίδι, μετά τη σύλληψή του απ’ τις Αρχές. O 23χρονος γνωστοποίησε πως πυροβόλησε με καραμπίνα.

Συγκεκριμένα, η σύλληψη του νεαρού Ρομά έγινε το πρωί του Σαββάτου. Μιλώντας στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ο ίδιος είπε ότι πυροβόλησε το μοιραίο βράδυ με καραμπίνα.

Ο 23χρονος υποστηρίζει ότι έριχνε με καραμπίνα γιατί «γιόρταζε», ότι η μητέρα του δεν μπήκε στη φυλακή, καθώς το πρωί της Πέμπτης είχε συλληφθεί

για κλοπές.

Εκείνο που προβληματίζει τους αστυνομικούς, στην έρευνα στο σπίτι του 23χρονου είναι ότι δεν μπόρεσαν να βρουν ούτε πιστόλι ούτε καραμπίνα αν και, κατά πληροφορίες, βρέθηκαν κάλυκες και από τα δύο όπλα.

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Πέμπτης ο 11χρονος μαθητής έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών. Το παιδί λιποθύμησε στις 21.30 κατά τη διάρκεια γιορτής για τη λήξη της σχολικής περιόδου και έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος, ενώπιον γονιών και συμμαθητών του.

Έξω απ’ το σπίτι του 23χρονου έχουν βρεθεί πολλοί κάλυκες, αλλά όχι κάποιο όπλο, μέχρι στιγμής. Στο εν λόγω σπίτι έγινε γλέντι την Πέμπτη, επειδή αφέθηκαν ελεύθερα, με εντολή εισαγγελέα, δύο συγγενικά του πρόσωπα του νεαρού, που είχαν συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών.

Σήμερα το πρωί, εκτός από τον 23χρονο, συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα και έτσι συνολικά οι συλλήψεις έχουν φτάσει τις έξι, ενώ οι προσαγωγές τις τριάντα τέσσερις.

Περί τους 50 αστυνομικούς εξακολουθούν να κάνουν έρευνες στην περιοχή του 6ου Δημοτικού Σχολείου και ειδικότερα στον οικισμό Αυλίζα, όπου διαμένουν κυρίως Ρομά, ενώ όλος ο χώρος ερευνάται σπιθαμή προς σπιθαμή.

Ανώτερα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι σύντομα η υπόθεση θα επιλυθεί και ο δράστης θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The post 23χρονος Ρομά ομολόγησε ότι πυροβόλησε το βράδυ του θανάτου του 11χρονου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα