Ζητούν παραίτηση του Αντώνη Γραβάνη από την προεδρία του ΕΒΕΡ

11:15 21/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο η πλευρά της μειοψηφίας του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης(ΕΒΕΡ), ζητά από τον πρόεδρο του ΕΒΕΡ, Αντώνη Γραβάνη και υποψήφιο Δήμαρχο Κομοτηνής, να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου και να δώσει απερίσπαστος τον προεκλογικό του Αγώνα!
Η πλευρά της μειοψηφίας υποστηρίζει πως το Επιμελητήριο είναι ακέφαλο, στην ουσία ο πρόεδρος είναι απών για πολλά ζωτικά ζητήματα, προβλήματα, πρωτοβουλίες, που θα συμβάλουν και στην θετική προοπτική του ΕΒΕΡ.
Συγκεκριμένα κάνει λόγο για «το Κέντρο Διαμεσολάβησης

που με τόσο ενθουσιασμό εξαγγέλθηκε από τη Διοίκηση του ΕΒΕΡ και έμεινε στα χαρτιά..
Την αυτονόητη για όλους κοπή πίτας που ποτέ δεν έγινε..
Την διοργάνωση ημερίδας για τον εξωδικαστικό διακανονισμό σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων!
Τις δύο μέχρι στιγμής άκαρπες συσκέψεις της επιτροπής για τον στρατηγικό σχεδιασμό της δράσης του ΕΒΕΡ, που λόγω έλλειψης προτάσεων από την πλευρά της διοίκησης, από σχεδιασμός θα γίνει απολογισμός..
Τον μποναμά, με κλειστά μάτια, στη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας, χωρίς μελέτη –προϋπολογισμό αλλά κυρίως χωρίς απολογισμό του οφέλους που αποκόμισαν τα μέλη…».
Επίσης μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο Β΄ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΡ, Παναγιώτης Αλμπανίδης, καταλόγισε απραξία ως προς την ενεργοποίηση για ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα ύψους 15 εκ ευρώ, που εξήγγειλε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης για τα Επιμελητήρια. Τουλάχιστον η πλευρά της μειοψηφίας δεν έχει καμμία ενημέρωση, αν έχει υπάρξει κινητοποίηση προς αυτή την κατεύθυνση.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα