Ζάκυνθος: Συγκλονιστικά στοιχεία για τον θάνατο του 23χρονου Αμερικανού

12:19 17/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ακόμη ένας Σέρβος τουρίστας ο οποίος είχε συλληφθεί και του είχε απαγγελθεί η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά του μαύρου Αμερικανού τουρίστα, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια. Ο συνολικός αριθμός των κατηγορουμένων που έχουν προφυλακιστεί με την ίδια κατηγορία είναι μέχρι τώρα 7 άτομα εκ των οποίων πέντε Σέρβοι, ένας Έλληνας και ένα Βόσνιος με Βρετανικό διαβατήριο.

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον τρόπο που επήλθε ο θάνατος του Bakari

Henderson το βράδυ της μοιραίας Παρασκευής 7 Ιουλίου σε μπαρ του Λαγανά. Σύμφωνα με τα στοιχεία που περιέχονται στη δικογραφία, η φωτογραφία selfie του Αμερικανού τουρίστα με την νεαρή Σέρβα αποτέλεσε την αρχή της παρεξήγησης, η οποία οδήγησε σε ανταλλαγή χτυπημάτων μεταξύ του θύματος και Σέρβου θαμώνα, ενώ ακολούθησε κυνηγητό εκτός του καταστήματος με κατάληξη τον άγριο ξυλοδαρμό του νεαρού Αμερικανού και ο οποίος του στοίχισε τη ζωή.

Στα δημοσιεύματα των εφημερίδων αναφέρεται ότι, απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι με κλωτσιές δέχτηκε ο 23χρονος Bakari Henderson που του προκάλεσαν εγκεφαλική αιμορραγία και το αίμα, σύμφωνα με την κατάθεση της νεαρής Σέρβας, έτρεχε από τα μάτια του, ενώ το μέγεθος του κεφαλιού του είχε μεγεθυνθεί, αναφέρει ο υπάλληλος ιδιωτικού ασθενοφόρου που τον μετέφερε στο τοπικό νοσοκομείο.

Ρεπορτάζ: Πέτρος Πομόνης

Keywords
Τυχαία Θέματα