Ο Αναστ.Μαρίνος για τις «μπόμπες» και την 20χρονη τουρίστρια στον Λαγανά Ζακύνθου

15:03 4/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη βαθύτατη θλίψη του, εκφράζει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ζακύνθου, Αναστάσιος Μαρίνος, για το δυσάρεστο περιστατικό που δυσφήμισε-όπως επισημαίνει-το νησί και αφορά στα προβλήματα όρασης και τη νεφρική ανεπάρκεια που αντιμετωπίζει 20χρονη Αγγλίδα τουρίστρια, η οποία νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίο ύστερα από ποτά «μπόμπες» που κατανάλωσε.

«Δυστυχώς, η Ζάκυνθος, ενώ έχει καταφέρει να προσελκύσει κόσμο από όλες τις χώρες της γης, εντούτοις, το κράτος και οι

τοπικές υπηρεσίες που είναι αρμόδιες για τον έλεγχο, δεν έχουν καταφέρει ακόμη να βάλουν ‘’φρένο’’ στους κακούς επαγγελματίες, με συνέπεια κάθε καλοκαίρι να έχουμε τραγικά συμβάντα στο βωμό του κέρδους και της αρπαχτής», αναφέρει ο κ.Μαρίνος. Όπως, κάνει γνωστό, επισκέφθηκε την 20χρονη στο Ρίο και η ενημέρωση που έχει από τους θεράποντες ιατρούς είναι ότι θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για την επαναφέρουν στην αρχική της κατάσταση.
«Ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και με αφορμή το εν λόγω περιστατικό, επαναφέρω την πρόταση που είχα κάνει στο παρελθόν στο δημοτικό συμβούλιο και η οποία, δυστυχώς, δεν είχε υιοθετηθεί, για να πάρει ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά, το όνομα ενός νέου παιδιού που πριν από κάποια χρόνια είχε χάσει τη ζωή του», προσθέτει ο κ.Μαρίνος.
Τέλος, συμπληρώνει, ότι, «το οφείλουμε στη Βρετανική κοινότητα, που κάθε χρόνο μας στηρίζει τουριστικά, αλλά το οφείλουμε πάνω από όλα στους ίδιους μας τους εαυτούς, προκειμένου να δείξουμε ότι σεβόμαστε τους επισκέπτες μας και πως, η Ζάκυνθος, του Σολωμού και του Κάλβου, είναι ένας φιλόξενος τόπος και όχι άντρο διαφθοράς και ακολασίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα