Ζάκυνθος: Λήψη μέτρων ασφάλειας επισκεπτών στο Ναυάγιο

10:59 7/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ερχόμενη Τρίτη θα συζητηθεί το ζήτημα της ασφάλειας των επισκεπτών στην περιοχή του ‘’Ναυαγίου’’ με πρωτοβουλία του δήμου Ζακύνθου και την συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων όπως η κτηματική υπηρεσία , η πυροσβεστική, το λιμενικό, το δασαρχείο κλπ.

Η σύσκεψη των φορέων , σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου Παύλου Κολοκοτσά θα αποφασίσει ορισμένα μέτρα όπως η τοποθέτηση προειδοποιητικών πινακίδων , ακόμη και την περίφραξη επικίνδυνων σημείων προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής επισκεψιμότητα του χώρου,

μετά το τελευταίο θανατηφόρο ατύχημα που συνέβη στην περιοχή .

Στην ίδια σύσκεψη θα συζητηθεί και το ζήτημα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της περιοχής , υπό το φως των νέων στοιχείων που διαθέτει ο δήμος διότι όπως τόνισε ο δήμαρχος, την διαλεύκανση της υπόθεσης την επιζητούν και οι επενδυτές.

Το ζήτημα σχετίζεται άμεσα με την αγοραπωλησία των 15000 στρ , τόνισε ο επικεφαλής της ‘’Ζακυνθινής Αναγέννησης’’ Αντ. Κασσιμάτης και αναμένεται έκδοση της απόφασης , ενώ οποιαδήποτε άλλη ενέργεια στο χώρο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως άκομψη παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης.

Ρεπορτάζ: Πέτρος Πομόνης

Keywords
Τυχαία Θέματα